Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Güncel 16.01.2022 - 21:02, Güncelleme: 16.01.2022 - 21:02 1482+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu, Basın Mensuplarıyla Bir Araya Geldi

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Kızlar Tepesi Parkı'nda düzenlenen programda, gazetecilerle görüştü, onların bu anlamlı gününü kutladı.Yürütülen çalışmalarda her zaman basının desteğini gördüklerini ifade eden Hacıbektaşoğlu, gazetecilerin daha iyi koşullarda faaliyetlerini sürdürmeleri için gerekli adımların atılmasını umut ettiklerini belirtti.Vali Hacıbektaşoğlu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini ilke edinmiş, basın meslek kurallarına uyan tarafsız bir basının toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli rol olduğunu aktardı.Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 
Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Vali Hacıbektaşoğlu, Siirt Kızlar Tepesi Parkı'nda düzenlenen programda, gazetecilerle görüştü, onların bu anlamlı gününü kutladı.
Yürütülen çalışmalarda her zaman basının desteğini gördüklerini ifade eden Hacıbektaşoğlu, gazetecilerin daha iyi koşullarda faaliyetlerini sürdürmeleri için gerekli adımların atılmasını umut ettiklerini belirtti.
Vali Hacıbektaşoğlu, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesini ilke edinmiş, basın meslek kurallarına uyan tarafsız bir basının toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli rol olduğunu aktardı.
Vali Hacıbektaşoğlu, daha sonra kentte yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.