Hacıbektaşoğlu Başkanlığındaki Heyet, Bakan Kurum’u Ziyaret Etti

Güncel 15.01.2023 - 23:03, Güncelleme: 15.01.2023 - 23:03 2021+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu Başkanlığındaki Heyet, Bakan Kurum’u Ziyaret Etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindeki heyet, Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
Siirt’te yürütülen ve şehrin kaderini etkileyecek yatırımların durumlarını görüşmek amacıyla yapılan ziyarette, ‘Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi’ başta olmak üzere, il ve ilçelerinde devam eden yatırımlar, 2023 yılında hedeflenen projeler ile ihtiyaç ve talepler görüşüldü. Vali Hacıbektaşoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilimizde yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili taleplerimizi Sayın bakanımıza ilettik. Şehrimize değer katacak yatırım ve projelere Sayın Bakanımızın gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Siirt halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi. Siirt Ak Parti Milletvekili Ören de ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “2023’te de Türkiye Yüzyılı yolunda gece gündüz demeden memleketimiz için aşkla ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. İlimizde devam eden yatırımlar, il, ilçe ve beldelerimizde hayata geçirdiğimiz projeler ile hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizin son durumunu değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımıza şehrimize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi. Ak Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç ta "İl, ilçe ve Beldelerimizde yapımı devam eden çalışmalar ve ‘Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili gelişmeler değerlendirildi. İlimizin genel ihtiyaçlarını Sayın Bakanımıza ilettik, Siirt’in gelişimi ve kalkınması için çalışmalara ara vermeden hep birlikte devam edeceğiz.” dedi. Ziyarette, ilçe ve belde belediye başkanları da hazır bulundu.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Ak Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç ve beraberindeki heyet, Çevre Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Siirt’te yürütülen ve şehrin kaderini etkileyecek yatırımların durumlarını görüşmek amacıyla yapılan ziyarette, ‘Siirt Kentsel Dönüşüm Projesi’ başta olmak üzere, il ve ilçelerinde devam eden yatırımlar, 2023 yılında hedeflenen projeler ile ihtiyaç ve talepler görüşüldü.

Vali Hacıbektaşoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ilimizde yapılan ve planlanan yatırımlarla ilgili taleplerimizi Sayın bakanımıza ilettik. Şehrimize değer katacak yatırım ve projelere Sayın Bakanımızın gösterdiği ilgi ve desteklerden dolayı Siirt halkı adına kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Siirt Ak Parti Milletvekili Ören de ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “2023’te de Türkiye Yüzyılı yolunda gece gündüz demeden memleketimiz için aşkla ve şevkle çalışmaya devam ediyoruz. İlimizde devam eden yatırımlar, il, ilçe ve beldelerimizde hayata geçirdiğimiz projeler ile hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimizin son durumunu değerlendirme fırsatı bulduk. Sayın Bakanımıza şehrimize verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Ekrem Olgaç ta "İl, ilçe ve Beldelerimizde yapımı devam eden çalışmalar ve ‘Kentsel Dönüşüm Projesi' ile ilgili gelişmeler değerlendirildi. İlimizin genel ihtiyaçlarını Sayın Bakanımıza ilettik, Siirt’in gelişimi ve kalkınması için çalışmalara ara vermeden hep birlikte devam edeceğiz.” dedi.

Ziyarette, ilçe ve belde belediye başkanları da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.