Hacıbektaşoğlu, Entegre Fıstık İşleme Tesisini ziyaret etti

Güncel 31.10.2021 - 17:12, Güncelleme: 31.10.2021 - 17:12 731+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu, Entegre Fıstık İşleme Tesisini ziyaret etti

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Entegre Fıstık İşleme Tesisini ziyaret etti.
Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve ilgili kurum müdürleriyle Organize Sanayi Bölgesindeki tesisi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.Siirt fıstığının "Fistalora" ve "Siirtten" markalarının yanı sıra "Anadolce" ve "Doluharman By Anodolce" markalarıyla da raflarda yerini alacağını belirten Hacıbektaşoğlu, fıstığın hak ettiği değere ulaşacağını söyledi.Üç yıl önce hizmete giren tesisin İl Özel İdaresi tarafından işletildiğini dile getiren Hacıbektaşoğlu, şunları kaydetti:"Siirt fıstığının Belçika'da Lezzet Akademisinde uluslararası ödül kazanmasının yurt içi ve yurt dışında tanıtımı açısından çok önemli buluyoruz. Daha fazla fıstık işleyip daha fazla pazarlayacağız. Önümüzdeki yıl kendi adımıza paketleme yaptığımız tesiste bin ton satış ve 5 bin ton fıstık işlemeyi hedefliyoruz. Siirt markası büyük zincir mağazalarına veriliyor, en büyük firmalarla çalışıyoruz. Üretici ve tüketici nezdinde güvendeyiz."
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Siirt Entegre Fıstık İşleme Tesisini ziyaret etti.

Hacıbektaşoğlu, beraberinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hifzullah Canpolat ve ilgili kurum müdürleriyle Organize Sanayi Bölgesindeki tesisi ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Siirt fıstığının "Fistalora" ve "Siirtten" markalarının yanı sıra "Anadolce" ve "Doluharman By Anodolce" markalarıyla da raflarda yerini alacağını belirten Hacıbektaşoğlu, fıstığın hak ettiği değere ulaşacağını söyledi.
Üç yıl önce hizmete giren tesisin İl Özel İdaresi tarafından işletildiğini dile getiren Hacıbektaşoğlu, şunları kaydetti:
"Siirt fıstığının Belçika'da Lezzet Akademisinde uluslararası ödül kazanmasının yurt içi ve yurt dışında tanıtımı açısından çok önemli buluyoruz. Daha fazla fıstık işleyip daha fazla pazarlayacağız. Önümüzdeki yıl kendi adımıza paketleme yaptığımız tesiste bin ton satış ve 5 bin ton fıstık işlemeyi hedefliyoruz. Siirt markası büyük zincir mağazalarına veriliyor, en büyük firmalarla çalışıyoruz. Üretici ve tüketici nezdinde güvendeyiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.