Hacıbektaşoğlu, Nevruz Bayramını Üç Dilde Kutladı

Güncel 21.03.2022 - 16:13, Güncelleme: 21.03.2022 - 16:13 2189+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu, Nevruz Bayramını Üç Dilde Kutladı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Nevruz bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Hacıbektaşoğlu mesajında; “Orta Asya'dan Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyada yaşayan toplulukların ortak kültür ve geleneğinin bir parçası olan Nevruz, bolluğun, bereketin ve bahar mevsiminin gelişinin müjdecisidir. Tarihimizin derinliklerinden günümüze kültür ırmağından akıp gelen, yeniden doğuş, Nevruz kültürü bizden sonraki nesillere de akıp gidecektir. Milli birlik ve beraberliğin, birlikte yaşama isteğinin güçlenmesi ve dayanışmanın sağlanmasında da önemli yer tutan Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde kutlanması, Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir. Bu duygularla, bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan Nevruz’un toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü bilincine uygun kutlanmasını temenni ediyor,  başta Siirtli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Nevruz bayramını kutluyor, baharın ülkemize bolluk, bereket, iyilik ve güzellikler getirmesini diliyorum. Nevruzumuz kutlu olsun. Nevroza me pîroz be. Nevroz ım Barok.”
Siirt Valisi ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Nevruz bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hacıbektaşoğlu mesajında;

“Orta Asya'dan Balkanlara kadar uzanan geniş bir coğrafyada yaşayan toplulukların ortak kültür ve geleneğinin bir parçası olan Nevruz, bolluğun, bereketin ve bahar mevsiminin gelişinin müjdecisidir.

Tarihimizin derinliklerinden günümüze kültür ırmağından akıp gelen, yeniden doğuş, Nevruz kültürü bizden sonraki nesillere de akıp gidecektir.

Milli birlik ve beraberliğin, birlikte yaşama isteğinin güçlenmesi ve dayanışmanın sağlanmasında da önemli yer tutan Nevruz’un, amacına ve anlamına uygun olarak, barış iklimi ve kardeşlik hukuku içinde kutlanması, Millet olarak birliğimizi ve beraberliğimizi daha da güçlendirecektir.

Bu duygularla, bir ortak kültür ve zenginlikler yumağı olan Nevruz’un toplumsal sevgi, saygı, hoşgörü bilincine uygun kutlanmasını temenni ediyor,  başta Siirtli hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Nevruz bayramını kutluyor, baharın ülkemize bolluk, bereket, iyilik ve güzellikler getirmesini diliyorum. Nevruzumuz kutlu olsun. Nevroza me pîroz be. Nevroz ım Barok.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.