Hacıbektaşoğlu, Pervari İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

Güncel 22.01.2023 - 21:09, Güncelleme: 22.01.2023 - 21:09 2302+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu, Pervari İlçesinde Taziye Ziyaretinde Bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, önceki gün Pervari ilçesinde vefat eden Ömer Narinç’in ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.
Pervari Aydın Mahallesi Taziye evinde, Narinç ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, Narinç ve yakınları olan Özcan ailelerine taziye dileklerini ileterek, başsağlığı ve sabır diledi. Aile adına konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyarette okunan duaların ardından Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Taziye ziyaretinde, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, Pervari Kaymakam Vekili Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat, Siirt Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden de katıldı. Taziye ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Kilis köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Köyün sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Pervari-Siirt Karayolunda Jandarma uygulama noktasında görev yapan kahraman Mehmetçikleri ve güvenlik korucularını ziyaret etti.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, önceki gün Pervari ilçesinde vefat eden Ömer Narinç’in ailesine ve yakınlarına taziye ziyaretinde bulundu.

Pervari Aydın Mahallesi Taziye evinde, Narinç ailesi ve yakınlarıyla bir araya gelen Vali Hacıbektaşoğlu, Narinç ve yakınları olan Özcan ailelerine taziye dileklerini ileterek, başsağlığı ve sabır diledi.

Aile adına konuşan Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Vali Hacıbektaşoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Ziyarette okunan duaların ardından Vali Hacıbektaşoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Taziye ziyaretinde, Vali Yardımcısı Fatih Kurt, Pervari Kaymakam Vekili Eruh Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, Siirt Belediye Başkan Yardımcısı Hifzullah Canpolat, Siirt Belediye Başkan Danışmanı M. Şefik Erden de katıldı.

Taziye ziyaretinin ardından Vali Hacıbektaşoğlu, Pervari ilçesine bağlı Kilis köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Köyün sorun ve taleplerini dinleyen Vali Hacıbektaşoğlu daha sonra Pervari-Siirt Karayolunda Jandarma uygulama noktasında görev yapan kahraman Mehmetçikleri ve güvenlik korucularını ziyaret etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.