Hacıbektaşoğlu, Sağırsu Köyünü Ziyaret Etti

Güncel 08.05.2022 - 22:32, Güncelleme: 08.05.2022 - 22:32 2088+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu, Sağırsu Köyünü Ziyaret Etti

Siirt Merkez ilçeye bağlı Sağırsu Köyü şehidi Mehmet Sıddık Artun şehit oluşunun yıl dönümünde mezarı başında anıldı.
Köy Mezarlığında düzenlenen anma töreni, Kuranı Kerim tilaveti ile başladı. Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir tarafından okunan duanın ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu bütün şehitleri rahmetle, kahraman gazileri de rahmetle, minnetle andıklarını belirtti.Vatan düşmanlarının hiç bir zaman başarılı olamayacaklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu “Şehit ve gazilerimiz bizim huzurumuz için, vatanımız için, bayrağımız için canlarını feda etmekten çekinmediler. Vatan düşmanları çeşitli oyun ve tuzakları ile hiç bir zaman başarılı olmadılar ve bundan sonrada olamayacaklar. En son FETÖ Terör örgütüyle bizi yıkmak istediler. Ancak başarılı olamadılar, bundan sonrada olamayacaklar.” Dedi.Mezarlıktaki anma töreninin ardından köyün taziye evine geçen Vali Hacı Bektaşoğlu köy muhtarı ve Mehmet Emin Şen adlı yaşlı gazi ve köylülerle sohbet etti ve köyün sorun ile talepleri hakkında bilgi aldı.Vali Hacıbektaşoğlu inşaatı devam eden köy camisinde incelemelerde bulundu.Anma törenine il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı ile AK Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaç, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, il genel meclisi üyesi Hikmet Ekin ile Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Fedarasyonu Başkan Baki Olgaç ve köylüler katıldı.Anma törenin ardından Vali Hacıbektaşoğlu köy çocuklarına oyuncak dağıttı Güvenlik korucusu Şehit Mehmet Sıddık Artun 6 Mayıs 1994 yılında Sağırsu köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşmüştü.
Siirt Merkez ilçeye bağlı Sağırsu Köyü şehidi Mehmet Sıddık Artun şehit oluşunun yıl dönümünde mezarı başında anıldı.

Köy Mezarlığında düzenlenen anma töreni, Kuranı Kerim tilaveti ile başladı.
Müftü Yardımcısı Muhammed Özdemir tarafından okunan duanın ardından Vali Osman Hacıbektaşoğlu bütün şehitleri rahmetle, kahraman gazileri de rahmetle, minnetle andıklarını belirtti.
Vatan düşmanlarının hiç bir zaman başarılı olamayacaklarını belirten Vali Hacıbektaşoğlu “Şehit ve gazilerimiz bizim huzurumuz için, vatanımız için, bayrağımız için canlarını feda etmekten çekinmediler. Vatan düşmanları çeşitli oyun ve tuzakları ile hiç bir zaman başarılı olmadılar ve bundan sonrada olamayacaklar. En son FETÖ Terör örgütüyle bizi yıkmak istediler. Ancak başarılı olamadılar, bundan sonrada olamayacaklar.” Dedi.
Mezarlıktaki anma töreninin ardından köyün taziye evine geçen Vali Hacı Bektaşoğlu köy muhtarı ve Mehmet Emin Şen adlı yaşlı gazi ve köylülerle sohbet etti ve köyün sorun ile talepleri hakkında bilgi aldı.
Vali Hacıbektaşoğlu inşaatı devam eden köy camisinde incelemelerde bulundu.
Anma törenine il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Uğur Ertekin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Gökhan Marakçı ile AK Parti il Başkanı Av Ekrem Olgaç, MHP İl Başkanı Fatih Cantürk, il genel meclisi üyesi Hikmet Ekin ile Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Fedarasyonu Başkan Baki Olgaç ve köylüler katıldı.
Anma törenin ardından Vali Hacıbektaşoğlu köy çocuklarına oyuncak dağıttı
Güvenlik korucusu Şehit Mehmet Sıddık Artun 6 Mayıs 1994 yılında Sağırsu köyü kırsalında bölücü terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.