Hacıbektaşoğlu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi

Güncel 18.04.2021 - 22:58, Güncelleme: 18.04.2021 - 22:58 1780+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.
Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hacıbektaşoğlu, belediye toplantı salonunda bir araya geldiği sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.Siirt'in daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirten Hacıbektaşoğlu, "Sivil toplum kuruluşlarının desteği bizim için çok önemlidir. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak önceliğimizdir. Kamu kurum ve kuruluşlar, muhtar, esnaf ve halkımızın görüşlerini önemsiyoruz. İşbirliği içinde hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle Kovid-19 ile mücadelede vatandaşların bilinçlenmesine yönelik sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz." dedi.Hacıbektaşoğlu, ildeki sivil toplum kuruluşlarına Diyarbakır annelerine verdikleri destek için de ayrıca teşekkür etti.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Siirt Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hacıbektaşoğlu, belediye toplantı salonunda bir araya geldiği sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
Siirt'in daha yaşanılabilir bir kent haline gelmesi için büyük gayret gösterdiklerini belirten Hacıbektaşoğlu, "Sivil toplum kuruluşlarının desteği bizim için çok önemlidir. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak önceliğimizdir. Kamu kurum ve kuruluşlar, muhtar, esnaf ve halkımızın görüşlerini önemsiyoruz. İşbirliği içinde hareket etmeye gayret gösteriyoruz. Özellikle Kovid-19 ile mücadelede vatandaşların bilinçlenmesine yönelik sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz." dedi.
Hacıbektaşoğlu, ildeki sivil toplum kuruluşlarına Diyarbakır annelerine verdikleri destek için de ayrıca teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.