Hacıbektaşoğlu yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu

Güncel 14.11.2021 - 20:30, Güncelleme: 14.11.2021 - 20:30 1513+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu yatırımlarla ilgili incelemelerde bulundu

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yatırımlarla ilgili incelemede bulundu.
Hacıbektaşoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcı firmaları ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.Millet Bahçesi, Güres Caddesi ve kent girişlerindeki polis kontrol noktalarında devam eden inşaat çalışmalarını da denetleyen Hacıbektaşoğlu, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre yolu kavşağında yapılan peyzaj ve çevre düzenlemesi hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve daha yaşanabilir Siirt için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. 
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, yatırımlarla ilgili incelemede bulundu.

Hacıbektaşoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde yatırımcı firmaları ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi aldı.
Millet Bahçesi, Güres Caddesi ve kent girişlerindeki polis kontrol noktalarında devam eden inşaat çalışmalarını da denetleyen Hacıbektaşoğlu, çalışmaların hızlandırılmasını istedi.
Siirt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre yolu kavşağında yapılan peyzaj ve çevre düzenlemesi hakkında bilgi alan Hacıbektaşoğlu, vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmek ve daha yaşanabilir Siirt için tüm imkanların seferber edildiğini belirtti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.