Hacıbektaşoğlu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Güncel 08.07.2022 - 14:06, Güncelleme: 08.07.2022 - 14:06 1695+ kez okundu.
 

Hacıbektaşoğlu’dan Kurban Bayramı Mesajı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı mesajında, “Dayanışma ve kardeşlik ikliminin hâkim olduğu, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, paylaştıkça sevinci katlanarak büyüyen Kurban Bayramımız mübarek olsun…Allah’a teslimiyet ve sevincini paylaşarak mazlumlara umut olmayı ifade eden Kurban’da, diğer bayramlara nazaran dayanışma ve cömertliğin daha yoğun yaşandığına şahitlik etmekteyiz.Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını yücelten bizler, bu gönül coğrafyasında insanı kardeş kabul eden bir medeniyetin mirasçısıyız. Bayramda özellikle yetim ve öksüzler ile yakınlarını kaybeden şehit ve gazi ailelerimizi ihmal etmeyelim ve bayram sevincini onlarla paylaşalım. Çünkü bayram, paylaştıkça bayram…Kadim ve güzel ilimizi, huzur ve güven içinde bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli Siirt halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak hizmetler üretmek en büyük hedefimizdir. Hedefimize ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.Bayramı farklı şehirlerde geçirecek vatandaşlarımızdan da yola yorgun çıkmamalarını ve trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum.Bu duygularla, kardeşlik ve yardımlaşmanın eşsiz hazzı ile tek yürek olan değerli Siirtli hemşerilerimin, kurban bayramını tebrik eder, bayramın, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Allah’tan niyaz ederim.”
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı mesajında,
“Dayanışma ve kardeşlik ikliminin hâkim olduğu, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, paylaştıkça sevinci katlanarak büyüyen Kurban Bayramımız mübarek olsun…
Allah’a teslimiyet ve sevincini paylaşarak mazlumlara umut olmayı ifade eden Kurban’da, diğer bayramlara nazaran dayanışma ve cömertliğin daha yoğun yaşandığına şahitlik etmekteyiz.
Bin yıldır yaşadığımız bu topraklarda birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularını yücelten bizler, bu gönül coğrafyasında insanı kardeş kabul eden bir medeniyetin mirasçısıyız.
Bayramda özellikle yetim ve öksüzler ile yakınlarını kaybeden şehit ve gazi ailelerimizi ihmal etmeyelim ve bayram sevincini onlarla paylaşalım. Çünkü bayram, paylaştıkça bayram…
Kadim ve güzel ilimizi, huzur ve güven içinde bulunduğu yerden daha ileriye götürmek, hizmetin en güzeline layık olan değerli Siirt halkına da daha iyi bir yaşam kalitesi sunacak hizmetler üretmek en büyük hedefimizdir. Hedefimize ulaşmak için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
Bayramı farklı şehirlerde geçirecek vatandaşlarımızdan da yola yorgun çıkmamalarını ve trafik kurallarına titizlikle uymalarını rica ediyorum.
Bu duygularla, kardeşlik ve yardımlaşmanın eşsiz hazzı ile tek yürek olan değerli Siirtli hemşerilerimin, kurban bayramını tebrik eder, bayramın, tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Allah’tan niyaz ederim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.