Halk Aydın'ın Kalmasını İstiyor!

Güncel 10.05.2021 - 15:06, Güncelleme: 10.05.2021 - 15:06 2098+ kez okundu.
 

Halk Aydın'ın Kalmasını İstiyor!

Kurtalanlılar, üç yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın projelerini tamamlaması için görevine devam etmesini istiyor.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın bu sene tayine tabi olmamasını ve yapmakta olduğu projelerin yarıda kalmamasını arzuladıklarını dile getiren Kurtalan halkı, adil ve gayretli çalışmalarını takdirle takip ettiklerini dile getirdi.İlçeye atandığı günden bu yana adaletli bir yönetim tarzı ile ilçeyi yöneten Aydın’ın görevine devam etmesi istediklerini belirten vatandaşlar,"Kaymakam bey, işçi alımlarındaki şeffaf kura sistemiyle gönüllere girdi. Herkese, her kesime eşit bir şekilde hizmet götürme gayretindedir. Kurtalan'ı çok seviyor ve bunu hizmetlerine bariz yansıtıyor. Yayınlanacak kaymakamlık kararnamesiyle tayini inşallah çıkmaz ve projeleri yarıda kalmaz. İmkansızlıklara rağmen Kurtalan'ı güzelleştirme ve geliştirme gayretindedir. Bu yüzden biz kendisini seviyoruz ve Kurtalan'daki görevine devam etmesini temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.
Kurtalanlılar, üç yıldır görev yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın’ın projelerini tamamlaması için görevine devam etmesini istiyor.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın'ın bu sene tayine tabi olmamasını ve yapmakta olduğu projelerin yarıda kalmamasını arzuladıklarını dile getiren Kurtalan halkı, adil ve gayretli çalışmalarını takdirle takip ettiklerini dile getirdi.
İlçeye atandığı günden bu yana adaletli bir yönetim tarzı ile ilçeyi yöneten Aydın’ın görevine devam etmesi istediklerini belirten vatandaşlar,
"Kaymakam bey, işçi alımlarındaki şeffaf kura sistemiyle gönüllere girdi. Herkese, her kesime eşit bir şekilde hizmet götürme gayretindedir. Kurtalan'ı çok seviyor ve bunu hizmetlerine bariz yansıtıyor. Yayınlanacak kaymakamlık kararnamesiyle tayini inşallah çıkmaz ve projeleri yarıda kalmaz. İmkansızlıklara rağmen Kurtalan'ı güzelleştirme ve geliştirme gayretindedir. Bu yüzden biz kendisini seviyoruz ve Kurtalan'daki görevine devam etmesini temenni ediyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.