Havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi

Güncel 19.09.2021 - 19:40, Güncelleme: 19.09.2021 - 19:40 1377+ kez okundu.
 

Havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi

Kurtalan´da gelişi güzel kullanılan havai fişekler, vatandaşları canından bezdirdi.
Kurtalan’da gelişigüzel atılan havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi. Gecenin geç saatlerinde atılan havai fişekler nedeniyle vatandaşlar kabus yaşıyor.Mahalle aralarında ve yerleşim bölgelerinde gelişigüzel açılan düğün salonları ve sokak arası düğünlerde havai fişeğin yanı sıra sık sık silah seslerinin de yükselmesi çevrede korkuya neden oluyor. Denetimlerin yetersiz oluşu nedeniyle herkesin alışveriş sitelerinden dahi kolaylıkla satın alabildiği havai fişeklerin gelişi güzel patlatılması tepkilere neden oluyor.İnsanların evinde otururken büyük bir gürültü ile irkilmesine neden olan havai fişek gösterilerine karşı Siirt Valiliği´nin yönetmelikleri uygulayıp yaptırım uygulaması isteniyor.Gecenin geç saatlerinde ardı ardına atılmaya başlanan havai fişekler evlerinde uyumaya çalışan vatandaşları uykudan uyandırıyor. “DENETİMLER YETERSİZ”Kurtalan’da havai fişek konusunda neredeyse hiç denetim yok. Şehrin her noktasında kontrolsüzce atılan havai fişekler, hem insan hayatını tehdit ediyor, hem de gürültü kirliliği oluşturuyor. Havai fişek atışlarında ambulans ve itfaiye ekiplerinin bulunması da zorunlu kılınıyor ancak kuralı kimse takmıyor. Petrol istasyonları ve hastanelerin yakınlarında atılmaması gerektiği yönetmelikte defalarca gündeme getirilmesine rağmen kimse bu kontrolsüz gösterilere “Dur” demiyor.
Kurtalan´da gelişi güzel kullanılan havai fişekler, vatandaşları canından bezdirdi.

Kurtalan’da gelişigüzel atılan havai fişekler vatandaşı canından bezdirdi. Gecenin geç saatlerinde atılan havai fişekler nedeniyle vatandaşlar kabus yaşıyor.
Mahalle aralarında ve yerleşim bölgelerinde gelişigüzel açılan düğün salonları ve sokak arası düğünlerde havai fişeğin yanı sıra sık sık silah seslerinin de yükselmesi çevrede korkuya neden oluyor.
Denetimlerin yetersiz oluşu nedeniyle herkesin alışveriş sitelerinden dahi kolaylıkla satın alabildiği havai fişeklerin gelişi güzel patlatılması tepkilere neden oluyor.
İnsanların evinde otururken büyük bir gürültü ile irkilmesine neden olan havai fişek gösterilerine karşı Siirt Valiliği´nin yönetmelikleri uygulayıp yaptırım uygulaması isteniyor.
Gecenin geç saatlerinde ardı ardına atılmaya başlanan havai fişekler evlerinde uyumaya çalışan vatandaşları uykudan uyandırıyor.
“DENETİMLER YETERSİZ”
Kurtalan’da havai fişek konusunda neredeyse hiç denetim yok. Şehrin her noktasında kontrolsüzce atılan havai fişekler, hem insan hayatını tehdit ediyor, hem de gürültü kirliliği oluşturuyor. Havai fişek atışlarında ambulans ve itfaiye ekiplerinin bulunması da zorunlu kılınıyor ancak kuralı kimse takmıyor. Petrol istasyonları ve hastanelerin yakınlarında atılmaması gerektiği yönetmelikte defalarca gündeme getirilmesine rağmen kimse bu kontrolsüz gösterilere “Dur” demiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.