Hayırsever Hemşehrimiz Yardımlarını Sürdürüyor

Güncel 20.02.2022 - 16:42, Güncelleme: 20.02.2022 - 16:42 1851+ kez okundu.
 

Hayırsever Hemşehrimiz Yardımlarını Sürdürüyor

Kurtalanlı hemşerimiz Şakir Karataş, Kurtalan ve İstanbul'da toplamda 700 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.
Bu krizde maalesef zenginler fakirleri unutmuş diyen Karataş, "Normalde her sene kendi bütçeme göre yardım paketlerini dağıtıyoruz ve bunu reklamsız ve sessiz sedasız bir şekilde yapıyoruz ancak bu sene çok anormal bir süreç yaşadığımız için teşvik amaçlı paylaşıp durumu iyi olan insanlarımızın da elini taşın altına koyarak durumu olmayan insanlara yardım elini uzatmalarını diliyorum." dedi.Ramazan ayı öncesinde de gıda malzemelerinin yanı sıra giyim ve çocuklara oyuncak dağıtmayı planladıklarını aktaran Karataş, "Bu yardımların %80'inini Avrupa'da yaşayan bir hayırsever sponsor olmaktadır. %20'lik kısmını ise ben ve diğer hayırseverler tarafından karşılıyoruz. İnşallah bu süreci bu tarz yardımlaşma ataklarıyla birlikte atlatacağız. İstanbul'da 100 aileye, Kurtalan'da da 600 kadar aileye ulaştık. Bir tır dolusu gelen yardımların devamı gelecek inşallah. İmkanı olan herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum." dedi. 
Kurtalanlı hemşerimiz Şakir Karataş, Kurtalan ve İstanbul'da toplamda 700 aileye gıda yardımında bulunduklarını söyledi.

Bu krizde maalesef zenginler fakirleri unutmuş diyen Karataş, "Normalde her sene kendi bütçeme göre yardım paketlerini dağıtıyoruz ve bunu reklamsız ve sessiz sedasız bir şekilde yapıyoruz ancak bu sene çok anormal bir süreç yaşadığımız için teşvik amaçlı paylaşıp durumu iyi olan insanlarımızın da elini taşın altına koyarak durumu olmayan insanlara yardım elini uzatmalarını diliyorum." dedi.
Ramazan ayı öncesinde de gıda malzemelerinin yanı sıra giyim ve çocuklara oyuncak dağıtmayı planladıklarını aktaran Karataş, "Bu yardımların %80'inini Avrupa'da yaşayan bir hayırsever sponsor olmaktadır. %20'lik kısmını ise ben ve diğer hayırseverler tarafından karşılıyoruz. İnşallah bu süreci bu tarz yardımlaşma ataklarıyla birlikte atlatacağız. İstanbul'da 100 aileye, Kurtalan'da da 600 kadar aileye ulaştık. Bir tır dolusu gelen yardımların devamı gelecek inşallah. İmkanı olan herkesi bu konuda duyarlılığa davet ediyorum." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.