Hayırsever İşadamı, Kurtalan’da Cami Yaptırıyor

Güncel 26.12.2021 - 21:05, Güncelleme: 26.12.2021 - 21:05 1309+ kez okundu.
 

Hayırsever İşadamı, Kurtalan’da Cami Yaptırıyor

Kurtalan’da, Hayırsever İş Adamı Ahmet Uyanık, babası adına yaptıracağı caminin inşaatına başlanıyor
İşadamı hemşehrimiz Ahmet Uyanık, ilçede yaptıracağı camiye babası Molla Resul Uyanık’ın adını vereceğini söyledi. Faransa’da yaşayan hayırsever işadamı hemşehrimiz Ahmet Uyanık, cami, medrese ve taziye evinden oluşan binanın arazisinin hazır olduğunu, projesinin tamamlanmasıyla inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.Babası Molla Resul Uyanık’ın ilçeye yıllarca hizmet verdiğini aktaran Ahmet Uyanık, babasının hayrına ilçeye bir katkı sunmak istediğini söyledi.İnşaat çalışmalarını tek başına finanse edeceğini belirten Uyanık, kimseden katkı kabul etmeyeceğini belirterek,“Rahmetli babam Molla Resul Uyanık’ın adını vereceğim cami, medrese ve taziye evinden oluşan binanın yapımı için kollarımızı sıvadık.4 bin metrekare alanda yapacağımız caminin projesini hazırlıyoruz. Binanın yapımına kısa süre sonra başlıyoruz. Bu süreçte hiç kimseden maddi bir beklentimiz olmayacaktır. Bizi manevi olarak destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.
Kurtalan’da, Hayırsever İş Adamı Ahmet Uyanık, babası adına yaptıracağı caminin inşaatına başlanıyor

İşadamı hemşehrimiz Ahmet Uyanık, ilçede yaptıracağı camiye babası Molla Resul Uyanık’ın adını vereceğini söyledi.
Faransa’da yaşayan hayırsever işadamı hemşehrimiz Ahmet Uyanık, cami, medrese ve taziye evinden oluşan binanın arazisinin hazır olduğunu, projesinin tamamlanmasıyla inşaat çalışmalarına başlanacağını belirtti.
Babası Molla Resul Uyanık’ın ilçeye yıllarca hizmet verdiğini aktaran Ahmet Uyanık, babasının hayrına ilçeye bir katkı sunmak istediğini söyledi.
İnşaat çalışmalarını tek başına finanse edeceğini belirten Uyanık, kimseden katkı kabul etmeyeceğini belirterek,
“Rahmetli babam Molla Resul Uyanık’ın adını vereceğim cami, medrese ve taziye evinden oluşan binanın yapımı için kollarımızı sıvadık.
4 bin metrekare alanda yapacağımız caminin projesini hazırlıyoruz. Binanın yapımına kısa süre sonra başlıyoruz.
Bu süreçte hiç kimseden maddi bir beklentimiz olmayacaktır. Bizi manevi olarak destekleyen herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.