Hemşerimizden örnek davranış

Güncel 26.07.2021 - 07:59, Güncelleme: 26.07.2021 - 07:59 2417+ kez okundu.
 

Hemşerimizden örnek davranış

Aydın’ın Ovaemir Muhtarı Hemşerimiz Lokman Karataş, yaptığı çalışmalarla takdir topladı.
Hemşehrimiz Lokman Karataş, Aydın’da Kovid-19 aşısı olmamış vatandaşları ikna etmek ya da çeşitli mazeretleri ile sağlık kuruluşlarına gidemeyen vatandaşların aşı olmasını sağlamak için aşı ikna gönüllüsü oldu. Muhtar Lokman Karataş’ın mahalle sakinlerini ikna etmesi üzerine Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Ovaeymir Mahallesi’nde aşı birimi oluşturarak vatandaşların Kovid-19 aşılarını yaptı. Aşı olan vatandaşlar sağlık ekiplerine teşekkür etti.Hemşehrimiz Lokman Karataş'ın Sağlıkta yaptığı katkılarından ötürü Aydın İl Sağlık müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.Karataş’a örnek davranışından dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.
Aydın’ın Ovaemir Muhtarı Hemşerimiz Lokman Karataş, yaptığı çalışmalarla takdir topladı.

Hemşehrimiz Lokman Karataş, Aydın’da Kovid-19 aşısı olmamış vatandaşları ikna etmek ya da çeşitli mazeretleri ile sağlık kuruluşlarına gidemeyen vatandaşların aşı olmasını sağlamak için aşı ikna gönüllüsü oldu.
Muhtar Lokman Karataş’ın mahalle sakinlerini ikna etmesi üzerine Aydın İl Sağlık Müdürlüğü, Ovaeymir Mahallesi’nde aşı birimi oluşturarak vatandaşların Kovid-19 aşılarını yaptı. Aşı olan vatandaşlar sağlık ekiplerine teşekkür etti.
Hemşehrimiz Lokman Karataş'ın Sağlıkta yaptığı katkılarından ötürü Aydın İl Sağlık müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.
Karataş’a örnek davranışından dolayı teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.