"Hoş Geldin Bebek" Projesi hayata geçirildi

Güncel 27.12.2020 - 21:17, Güncelleme: 27.12.2020 - 21:17 2069+ kez okundu.
 

"Hoş Geldin Bebek" Projesi hayata geçirildi

Kurtalan Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" projesini hayata geçirdi.
Kurtalan Belediyesi hayata geçirdiği "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğum yapan annelere içinde bebek malzemelerinin bulunduğu çeşitli hediye paketleri veriyor.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, proje kapsamında 300 aileye destek verileceğini söyledi.Proje kapsamında Ceylan ve Akkurt ailelerini evlerinde ziyaret eden Aydın, içinde bebek malzemelerinin bulunduğu hediye paketini takdim etti.Aydın, sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekerek, üzüntüsü ve sevincinde halkın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti.Ailelere, bebeklerin vatana hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunan Aydın, bu tür yardımların artarak devam edeceğini kaydetti.
Kurtalan Belediyesi "Hoş Geldin Bebek" projesini hayata geçirdi.

Kurtalan Belediyesi hayata geçirdiği "Hoş Geldin Bebek" projesi kapsamında yeni doğum yapan annelere içinde bebek malzemelerinin bulunduğu çeşitli hediye paketleri veriyor.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, proje kapsamında 300 aileye destek verileceğini söyledi.
Proje kapsamında Ceylan ve Akkurt ailelerini evlerinde ziyaret eden Aydın, içinde bebek malzemelerinin bulunduğu hediye paketini takdim etti.
Aydın, sosyal belediyeciliğin önemine dikkat çekerek, üzüntüsü ve sevincinde halkın yanında olmaya çalıştıklarını belirtti.
Ailelere, bebeklerin vatana hayırlı bir evlat olması temennisinde bulunan Aydın, bu tür yardımların artarak devam edeceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.