HSE Yapı Konut Satışlarına Başladı

Güncel 28.02.2021 - 22:15, Güncelleme: 28.02.2021 - 22:15 2627+ kez okundu.
 

HSE Yapı Konut Satışlarına Başladı

HSE ve Güçlü Yapı ortak girişimi Kurtalan’da yapı sektörünün iddialı markası HSE Hüseyin Sezgin İnşaat Firması, Kendalan Mahallesinde yapımına kısa süre önce başladığı konutlarını satışa çıkardı. Firma yetkililerinden yapılan açıklamada, daire satışlarının başlandığı belirtilerek,“Site olarak inşa edilen iki bloktan oluşan, 10 kişilik çift asansörlü, kapalı otoparkı, çocuk oyun parkı, site güvenliğini 7/24 kamera sistemi ve özel güvenlikler ile denetleneceği ve daha birçok özellikleri barındıran 80 daireli sitede daire sahibi olmak için HSE Yapı bürosuna uğrayın.” denildi.

HSE ve Güçlü Yapı ortak girişimi Kurtalan’da yapı sektörünün iddialı markası HSE Hüseyin Sezgin İnşaat Firması, Kendalan Mahallesinde yapımına kısa süre önce başladığı konutlarını satışa çıkardı.
Firma yetkililerinden yapılan açıklamada, daire satışlarının başlandığı belirtilerek,
“Site olarak inşa edilen iki bloktan oluşan, 10 kişilik çift asansörlü, kapalı otoparkı, çocuk oyun parkı, site güvenliğini 7/24 kamera sistemi ve özel güvenlikler ile denetleneceği ve daha birçok özellikleri barındıran 80 daireli sitede daire sahibi olmak için HSE Yapı bürosuna uğrayın.” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.