Husumetli aileler barıştırıldı

Güncel 20.03.2023 - 16:17, Güncelleme: 20.03.2023 - 16:17 1889+ kez okundu.
 

Husumetli aileler barıştırıldı

Kurtalan’da aralarında husumet bulunan iki aile barıştırıldı
İlçede 10 gün önce 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga nedeniyle aralarında husumet oluşan ve akraba olan Korkmaz ve Arslan ailesinin fertleri, Kaymakam Çağlar Tekin'in girişimiyle bir araya geldi. Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen barış törenine, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlandı. Törende konuşan Tekin, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Yaşanan tatsız olayların toplumun huzurunu bozduğunu belirten Tekin, "Yaşanan tatsız olayları unutarak bundan sonra her iki ailenin de kardeşlik duygusu ile hareket ederek barış içinde yaşamaları için aile büyüklerine önemli görevler düşüyor. Her iki aileye de teşekkür ediyor, aileler arasında sağlanan barışın daim olmasını temenni ediyorum." dedi. Törende, okunan duanın ardından iki ailenin büyükleri Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek, barıştı.
Kurtalan’da aralarında husumet bulunan iki aile barıştırıldı

İlçede 10 gün önce 2 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavga nedeniyle aralarında husumet oluşan ve akraba olan Korkmaz ve Arslan ailesinin fertleri, Kaymakam Çağlar Tekin'in girişimiyle bir araya geldi.

Kurtalan İlçe Jandarma Komutanlığında düzenlenen barış törenine, Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlandı.

Törende konuşan Tekin, birlik ve beraberliğin önemine değindi.

Yaşanan tatsız olayların toplumun huzurunu bozduğunu belirten Tekin, "Yaşanan tatsız olayları unutarak bundan sonra her iki ailenin de kardeşlik duygusu ile hareket ederek barış içinde yaşamaları için aile büyüklerine önemli görevler düşüyor. Her iki aileye de teşekkür ediyor, aileler arasında sağlanan barışın daim olmasını temenni ediyorum." dedi.

Törende, okunan duanın ardından iki ailenin büyükleri Kur'an-ı Kerim'in altından geçerek, barıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.