İl Pandemi Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Güncel 03.10.2021 - 21:56, Güncelleme: 03.10.2021 - 21:56 2005+ kez okundu.
 

İl Pandemi Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında İl Pandemi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.
Valilikte düzenlenen toplantıda, il genelinde yürütülen çalışmalar ve salgınla mücadeledeki tedbirler ele alındı, güncel veriler paylaşıldı.Hacıbektaşoğlu, yaptığı konuşmada, vatandaşların kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, maske, mesafe ve hijyene uymalarını istedi.Aşılarını yaptırmayan vatandaşlara çağrıda bulunan Hacıbektaşoğlu, "Salgınla mücadelede seferberlik halindeyiz. Aşısını yaptırmayan ya da günü gelmesine rağmen ikinci ya da üçüncü dozunu tamamlamamış olan vatandaşlardan aşılarını ivedilikle yaptırmalarını bekliyoruz." dedi.Toplantıya, kurul üyeleri katıldı.
Siirt Valisi Osman Hacıbektaşoğlu başkanlığında İl Pandemi Değerlendirme Toplantısı yapıldı.

Valilikte düzenlenen toplantıda, il genelinde yürütülen çalışmalar ve salgınla mücadeledeki tedbirler ele alındı, güncel veriler paylaşıldı.
Hacıbektaşoğlu, yaptığı konuşmada, vatandaşların kalabalık ortamlardan uzak durmalarını, maske, mesafe ve hijyene uymalarını istedi.
Aşılarını yaptırmayan vatandaşlara çağrıda bulunan Hacıbektaşoğlu, "Salgınla mücadelede seferberlik halindeyiz. Aşısını yaptırmayan ya da günü gelmesine rağmen ikinci ya da üçüncü dozunu tamamlamamış olan vatandaşlardan aşılarını ivedilikle yaptırmalarını bekliyoruz." dedi.
Toplantıya, kurul üyeleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.