İlaçlama çalışmalarına başlandı

Güncel 12.04.2021 - 09:41, Güncelleme: 12.04.2021 - 09:41 1443+ kez okundu.
 

İlaçlama çalışmalarına başlandı

Kurtalan Belediyesi, haşere ve larva ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına başladı.
Kurtalan Belediyesi ilaçlama ekipleri, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşların yaz aylarında büyük rahatsızlık duyduğu sinek, sivrisinek, karasinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için çalışmalarına başladı.Larvaları üreme alanlarında yok etmeye yönelik çalışmaları etkin bir biçimde sürdüren ilaçlama ekipleri, sulak alanlar başta olmak üzere, çöp konteynerlerinde, derelerde, mazgallarda, fosseptik çukurlarda ve gübrelik alanlarda ilaçlama çalışmalarına sürdürüyor.
Kurtalan Belediyesi, haşere ve larva ile mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına başladı.

Kurtalan Belediyesi ilaçlama ekipleri, bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte vatandaşların yaz aylarında büyük rahatsızlık duyduğu sinek, sivrisinek, karasinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi için çalışmalarına başladı.
Larvaları üreme alanlarında yok etmeye yönelik çalışmaları etkin bir biçimde sürdüren ilaçlama ekipleri, sulak alanlar başta olmak üzere, çöp konteynerlerinde, derelerde, mazgallarda, fosseptik çukurlarda ve gübrelik alanlarda ilaçlama çalışmalarına sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.