İnan’dan okullara ziyaret

Güncel 11.09.2022 - 19:40, Güncelleme: 11.09.2022 - 19:40 2319+ kez okundu.
 

İnan’dan okullara ziyaret

Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan Kurtalan’daki okulları ziyaret etti.
Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, ilçemizi ziyaret etti. Gökdoğan ilk ve ortaokulunu ziyaret eden İnan daha sonra Borsa İstanbul İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat’tan ilçedeki yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını hakkında bilgi alan İnan daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.İnan incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.
Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan Kurtalan’daki okulları ziyaret etti.

Millî Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer İnan, ilçemizi ziyaret etti. Gökdoğan ilk ve ortaokulunu ziyaret eden İnan daha sonra Borsa İstanbul İlk ve Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Faysal Polat’tan ilçedeki yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıklarını hakkında bilgi alan İnan daha sonra öğretmenlerle bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
İnan incelemelerinin ardından ilçeden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.