İzgi’den Avm ve 600 konutluk proje

Güncel 09.01.2022 - 21:37, Güncelleme: 09.01.2022 - 21:37 2464+ kez okundu.
 

İzgi’den Avm ve 600 konutluk proje

İzgi ailesi tarafından ilçemizde içerisinde AVM ve 600 konutluk projenin yer alacağı önemli bir yatırım atağı başlatılıyor.
Erkan İzgi yaptığı açıklamada, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Baba ocağımız Kurtalan’a büyük bir yatırım yapmayı hedefliyoruz. Mevcut benzinliği taşıyarak alan genişlemesine gittik. Ülkemizin birçok yerinde yatırımlarımız var ama biz özellikle Kurtalan'ı ve Kurtalanlıları sevdiğimiz için kendilerine layık bir yaşam alanı yapmayı planlıyoruz." dedi.Uygun fiyatla ev sahibi yapmayı planladıklarını aktaran İzgi, "Daireleri bir miktar peşin ve 120 aya kadar ödeme planlı üyelik sistemi ile inşa edeceğiz. Ve içerisinde bay ve bayan havuz ve spor salonları, sinema, bowling, giyim ve yiyecek mağazalarının yer alacağı bir alışveriş merkezi ile AVM ihtiyacını da gidermiş olacağız. Bu projemizi hayata geçirmeden bir talep ofisi ile ön bir çalışma yaparak kısa süre içerisinde projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.
İzgi ailesi tarafından ilçemizde içerisinde AVM ve 600 konutluk projenin yer alacağı önemli bir yatırım atağı başlatılıyor.

Erkan İzgi yaptığı açıklamada, uzun süredir üzerinde çalıştıkları projeyi hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Baba ocağımız Kurtalan’a büyük bir yatırım yapmayı hedefliyoruz. Mevcut benzinliği taşıyarak alan genişlemesine gittik. Ülkemizin birçok yerinde yatırımlarımız var ama biz özellikle Kurtalan'ı ve Kurtalanlıları sevdiğimiz için kendilerine layık bir yaşam alanı yapmayı planlıyoruz." dedi.
Uygun fiyatla ev sahibi yapmayı planladıklarını aktaran İzgi, "Daireleri bir miktar peşin ve 120 aya kadar ödeme planlı üyelik sistemi ile inşa edeceğiz. Ve içerisinde bay ve bayan havuz ve spor salonları, sinema, bowling, giyim ve yiyecek mağazalarının yer alacağı bir alışveriş merkezi ile AVM ihtiyacını da gidermiş olacağız. Bu projemizi hayata geçirmeden bir talep ofisi ile ön bir çalışma yaparak kısa süre içerisinde projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.