Kaçak avcılık yapan kişiye para cezası uygulandı

Güncel 13.11.2022 - 22:02, Güncelleme: 13.11.2022 - 22:02 2202+ kez okundu.
 

Kaçak avcılık yapan kişiye para cezası uygulandı

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik denetimlere devam ediyor.
Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik denetimlere devam ediyor. Eruh ilçe kırsalında kaçak avcılık yaptığı tespit edilen bir kişiye para cezası uygulandı.Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekibi ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak avcılığın önlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde Eruh kırsalında yapılan denetimlerde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen kişiye para cezası uygulandı. Ekipler, kaçak avcılara yönelik denetimlerin devam edeceği belirtildi.
Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik denetimlere devam ediyor.

Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak avcılara yönelik denetimlere devam ediyor. Eruh ilçe kırsalında kaçak avcılık yaptığı tespit edilen bir kişiye para cezası uygulandı.
Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü av koruma ve kontrol ekibi ile İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak avcılığın önlenmesine yönelik çalışmalar çerçevesinde Eruh kırsalında yapılan denetimlerde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen kişiye para cezası uygulandı. Ekipler, kaçak avcılara yönelik denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.