Kaçak avlanan kişiye para cezası uygulandı

Güncel 08.07.2022 - 14:10, Güncelleme: 08.07.2022 - 14:10 2028+ kez okundu.
 

Kaçak avlanan kişiye para cezası uygulandı

Siirt'te evinin bahçesinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen kişiye para cezası verildi.
Doğa Koruma Ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ekipler kaçak avlanmanın önlenmesine yönelik denetimlerini sürüyor.Şirvan ilçesinin Maden köyü ve bölgesinde Şehit Nedim Sarı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleriyle yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri esnasında bir evin bahçesinde 10 kınalı keklik tespit edildi.Yakalanan kişiye para cezası uygulandı.Kafesler imha edilirken, ele geçirilen keklikler bakımlarının ardından doğaya salınacak.
Siirt'te evinin bahçesinde kaçak avcılık yaptığı tespit edilen kişiye para cezası verildi.

Doğa Koruma Ve Milli Parklar Şube Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ekipler kaçak avlanmanın önlenmesine yönelik denetimlerini sürüyor.
Şirvan ilçesinin Maden köyü ve bölgesinde Şehit Nedim Sarı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleriyle yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri esnasında bir evin bahçesinde 10 kınalı keklik tespit edildi.
Yakalanan kişiye para cezası uygulandı.
Kafesler imha edilirken, ele geçirilen keklikler bakımlarının ardından doğaya salınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.