Kaldırım işgalleri önlenemiyor

Güncel 21.11.2021 - 14:25, Güncelleme: 21.11.2021 - 14:25 2221+ kez okundu.
 

Kaldırım işgalleri önlenemiyor

Kurtalan’da Cadde ve kaldırımların esnaflar tarafından işgal edildiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin kaldırım sorununa çare bulmasını istiyor.
Kurtalan’da yıllarca çözüme kavuşturulması beklenen kaldırım işgali sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamıyor.Esnafın malzemelerini koyarak işgal ettiği kaldırımların yanı sıra bazı caddeleri bile işgal edildiğini belirten vatandaşlar soruna bir an önce çare bulunmasını bekliyor.Kurtalan Belediyesi’nin kaldırım işgallerine sessiz kaldığını ileri süren vatandaşlar,“Esnaflar kaldırımları gelişigüzel kapatarak adeta teşhir alanına çeviriyorlar. Bazı kaldırımlarda ise kahvehane sandalyeleri konulması nedeniyle kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Kimse bu soruna çözüm bulmadı. Kaldırımları kullanamıyoruz. Mecburen çoluk çocuğumuz da dâhil, caddeleri kullanıyoruz. Yayalar için yapılan kaldırımlar esnafın teşhir reyonu olmuş. Kurtalan´da neden yetkililer görevini yapmıyor ve kaldırımların işgale edilmesine engel olmuyor. Araçların çarşı merkezinde gelişigüzel park edilmesinin de önüne geçilmesini bekliyoruz.”
Kurtalan’da Cadde ve kaldırımların esnaflar tarafından işgal edildiğini belirten vatandaşlar, yetkililerin kaldırım sorununa çare bulmasını istiyor.

Kurtalan’da yıllarca çözüme kavuşturulması beklenen kaldırım işgali sorunu bir türlü çözüme kavuşturulamıyor.
Esnafın malzemelerini koyarak işgal ettiği kaldırımların yanı sıra bazı caddeleri bile işgal edildiğini belirten vatandaşlar soruna bir an önce çare bulunmasını bekliyor.
Kurtalan Belediyesi’nin kaldırım işgallerine sessiz kaldığını ileri süren vatandaşlar,
“Esnaflar kaldırımları gelişigüzel kapatarak adeta teşhir alanına çeviriyorlar. Bazı kaldırımlarda ise kahvehane sandalyeleri konulması nedeniyle kaldırımlarda yürüyemiyoruz. Kimse bu soruna çözüm bulmadı. Kaldırımları kullanamıyoruz. Mecburen çoluk çocuğumuz da dâhil, caddeleri kullanıyoruz. Yayalar için yapılan kaldırımlar esnafın teşhir reyonu olmuş. Kurtalan´da neden yetkililer görevini yapmıyor ve kaldırımların işgale edilmesine engel olmuyor. Araçların çarşı merkezinde gelişigüzel park edilmesinin de önüne geçilmesini bekliyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.