Karataş güven tazeledi

Güncel 23.01.2022 - 17:20, Güncelleme: 23.01.2022 - 17:20 1751+ kez okundu.
 

Karataş güven tazeledi

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda Ekrem Karataş güven tazeledi.
Bahçesaray Konferans ve Düğün Salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar yaptı.Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan Karataş, esnafın salgın süreci ve kur artışı nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.Küçük esnafın zincir marketlere karşı rekabet edemeyecek hale geldiğini belirten Karataş, Küçük esnafın kanunla korunması gerektiğini kaydetti.Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Ekrem Karataş, yeniden başkanlığa seçildi.
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu'nda Ekrem Karataş güven tazeledi.

Bahçesaray Konferans ve Düğün Salonunda yapılan genel kurulda divan başkanlığını Kurtalan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hikmet Deryalar yaptı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından söz alan Karataş, esnafın salgın süreci ve kur artışı nedeniyle mağdur olduğunu söyledi.
Küçük esnafın zincir marketlere karşı rekabet edemeyecek hale geldiğini belirten Karataş, Küçük esnafın kanunla korunması gerektiğini kaydetti.
Tek liste ile gidilen genel kurulda mevcut başkan Ekrem Karataş, yeniden başkanlığa seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.