Karataş güven tazeledi

Güncel 12.07.2021 - 09:33, Güncelleme: 12.07.2021 - 09:33 1758+ kez okundu.
 

Karataş güven tazeledi

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.
Kurtalan ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan genel kurulda, Ekrem Karataş ve yönetim kurulu güven tazeledi.2018-2019-2020 yılı çalışma, denetim, hesap raporları okunarak oy birliğiyle onaylandı. Daha sonra 2021-2022-2023 yılının bütçesinin karara bağlandı.Toplantıda konuşan Ekrem Karataş,“Bir buçuk yıldır zorlu salgın dönemi yaşadık. Özellikle berber, çayhane, kıraathane, spor salonları, düğün salonları gibi meslek grupları büyük bir sıkıntı yaşadılar. Biz bu yaşanan sıkıntıların tümünü üst kuruluşlarımıza, Sanayi ve Ticaret Bakanlığımıza, gerekse Cumhurbaşkanımıza dertlerimizi anlattık. Gerek kira yardımları gerekse de nakdi yardımların alınmasında büyük çaba sarf ettik. Esnafımızın her zaman sesi olmaya gayret gösterdik. İlçemizde de yaptığımız çalışmalarla Kurtalan Kredi kefalet Kooperatifini 1. grup kredi kefalet kooperatifi kategorisine yükselttik. Esnaflarımız belirlenen en yüksek oranlarda kredi alabiliyorlar. Verdiğimiz kredilerle esnaflarımıza dükkan sahibi olma imkanı sunuyoruz. Bize güvenip tekrar bu göreve layık gören esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.Genel kurula çevre il ve ilçelerin Oda başkanları ve üyeler katıldı.
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi olağan genel kurulu yapıldı.

Kurtalan ilçesindeki bir düğün salonunda yapılan genel kurulda, Ekrem Karataş ve yönetim kurulu güven tazeledi.
2018-2019-2020 yılı çalışma, denetim, hesap raporları okunarak oy birliğiyle onaylandı. Daha sonra 2021-2022-2023 yılının bütçesinin karara bağlandı.
Toplantıda konuşan Ekrem Karataş,
“Bir buçuk yıldır zorlu salgın dönemi yaşadık. Özellikle berber, çayhane, kıraathane, spor salonları, düğün salonları gibi meslek grupları büyük bir sıkıntı yaşadılar. Biz bu yaşanan sıkıntıların tümünü üst kuruluşlarımıza, Sanayi ve Ticaret Bakanlığımıza, gerekse Cumhurbaşkanımıza dertlerimizi anlattık. Gerek kira yardımları gerekse de nakdi yardımların alınmasında büyük çaba sarf ettik. Esnafımızın her zaman sesi olmaya gayret gösterdik.
İlçemizde de yaptığımız çalışmalarla Kurtalan Kredi kefalet Kooperatifini 1. grup kredi kefalet kooperatifi kategorisine yükselttik. Esnaflarımız belirlenen en yüksek oranlarda kredi alabiliyorlar. Verdiğimiz kredilerle esnaflarımıza dükkan sahibi olma imkanı sunuyoruz. Bize güvenip tekrar bu göreve layık gören esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Genel kurula çevre il ve ilçelerin Oda başkanları ve üyeler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.