KARATAŞ, "Kurtalan MYO İçin Adım Atılmalı"

Güncel 25.04.2021 - 22:43, Güncelleme: 25.04.2021 - 22:43 2649+ kez okundu.
 

KARATAŞ, "Kurtalan MYO İçin Adım Atılmalı"

CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, ilçemizde bulunan meslek yüksek okulunun yetersiz olduğunu ve en büyük ilçe olan Kurtalan'a yakışmadığını söyledi.
Üniversitelerin şehirlerin gelişiminde bacasız fabrika olduğunu kaydeden Karataş, " Kurtalan ilçemiz, Siirt'in tahıl ambarıdır. Yıllardır ziraat fakültesi talebini yineliyoruz. Ben her türlü destek ve çalışmaya varım, gelin tüm Kurtalan olarak birlik olalım ve anaokulu görüntüsü veren meslek yüksek okulundan kurtulalım. Modern ve en az 10 bölümün eğitim görebileceği bir bina yapımı için uğraşalım. dedi. Bazı bölümlerin açıldığı halde bina yetersiz olduğu için öğrencilerin eğitimlerini Siirt'te gördüklerini belirten Karataş, Kurtalan'ın hak ettiği üniveriste kampüsüne kavuşması gerektiğini ifade etti.
CHP Kurtalan İlçe Başkanı Orhan Karataş, ilçemizde bulunan meslek yüksek okulunun yetersiz olduğunu ve en büyük ilçe olan Kurtalan'a yakışmadığını söyledi.

Üniversitelerin şehirlerin gelişiminde bacasız fabrika olduğunu kaydeden Karataş, " Kurtalan ilçemiz, Siirt'in tahıl ambarıdır. Yıllardır ziraat fakültesi talebini yineliyoruz. Ben her türlü destek ve çalışmaya varım, gelin tüm Kurtalan olarak birlik olalım ve anaokulu görüntüsü veren meslek yüksek okulundan kurtulalım. Modern ve en az 10 bölümün eğitim görebileceği bir bina yapımı için uğraşalım. dedi.

Bazı bölümlerin açıldığı halde bina yetersiz olduğu için öğrencilerin eğitimlerini Siirt'te gördüklerini belirten Karataş, Kurtalan'ın hak ettiği üniveriste kampüsüne kavuşması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.