Kasaplar Denetlendi

Güncel 26.06.2022 - 19:18, Güncelleme: 26.06.2022 - 19:18 1973+ kez okundu.
 

Kasaplar Denetlendi

Siirt Belediye Başkanlığı tarafından kesimhanenin faaliyete alınması ile birlikte kontrolsüz ve kaçak kesimlerin önüne geçmeye yönelik denetim faaliyetleri arttırıldı.
Bu kapsamda Siirt Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan ekipler et ve et ürünleri satan işletmeleri, kasapları denetliyor. Denetim ekipleri, veteriner hekim kontrolünde kesim yapılan hayvanlar dışında et ve et ürünleri satışına izin verilmeyeceği ve bu konuda yasal işlem uygulanacağı konusunda işletmeleri uyararak uyulması gereken kuralları içeren el ilanları dağıttı.Et ve et ürünleri satan işletmelere ve kasaplara yönelik denetimlerin devam edeceği belirtildi.
Siirt Belediye Başkanlığı tarafından kesimhanenin faaliyete alınması ile birlikte kontrolsüz ve kaçak kesimlerin önüne geçmeye yönelik denetim faaliyetleri arttırıldı.

Bu kapsamda Siirt Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü, Siirt İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Siirt İl Sağlık Müdürlüğü ve Siirt İl Emniyet Müdürlüğü personelinden oluşan ekipler et ve et ürünleri satan işletmeleri, kasapları denetliyor.
Denetim ekipleri, veteriner hekim kontrolünde kesim yapılan hayvanlar dışında et ve et ürünleri satışına izin verilmeyeceği ve bu konuda yasal işlem uygulanacağı konusunda işletmeleri uyararak uyulması gereken kuralları içeren el ilanları dağıttı.
Et ve et ürünleri satan işletmelere ve kasaplara yönelik denetimlerin devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.