Kasaplara kaçak et kesimi denetimi

Güncel 01.08.2022 - 09:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 09:50 2517+ kez okundu.
 

Kasaplara kaçak et kesimi denetimi

Siirt'te kaçak et kesimine yönelik denetim yapıldı.
Kentte Zabıta, İl Tarım ve Orman, İl Emniyet ve İl Sağlık müdürlüklerinden oluşan denetim ekibi, kasap, market, lokanta, resmi ve özel yemekhane işletmelerini denetledi.Ekipler, denetimlerde kurallara uymayanlara yönelik cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.Vatandaşların et alırken damgalı olmasına dikkat etmesini isteyen ekipler, gıda ile ilgili şikayetlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Alo 174 ve Siirt Belediyesi Alo 185 ihbar hatlarına yapmalarını istedi.
Siirt'te kaçak et kesimine yönelik denetim yapıldı.

Kentte Zabıta, İl Tarım ve Orman, İl Emniyet ve İl Sağlık müdürlüklerinden oluşan denetim ekibi, kasap, market, lokanta, resmi ve özel yemekhane işletmelerini denetledi.
Ekipler, denetimlerde kurallara uymayanlara yönelik cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu.
Vatandaşların et alırken damgalı olmasına dikkat etmesini isteyen ekipler, gıda ile ilgili şikayetlerin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Alo 174 ve Siirt Belediyesi Alo 185 ihbar hatlarına yapmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.