Kayabağlar Beldesi Doğalgaza Kavuşuyor

Güncel 26.09.2021 - 21:03, Güncelleme: 26.09.2021 - 21:03 1590+ kez okundu.
 

Kayabağlar Beldesi Doğalgaza Kavuşuyor

Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven'in girişimleriyle beldede doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı.
Nüfus yoğunluğu bakımından Siirt’in en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Kayabağlar Beldesinde doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı. Ak Partili Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven’in yoğun çabalarıyla doğalgaza kavuşan beldede çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanarak gaz akışının sağlanması planlanıyor.Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Daha temiz bir çevre için doğalgazın öncelikle Kayabağlar beldemize ve ülkeye hayırlı olmasını diliyor, doğalgazın beldemize kazandırılması konusunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Kayabağlar Belde Belediye Başkanı Salim Seven'in girişimleriyle beldede doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı.

Nüfus yoğunluğu bakımından Siirt’in en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Kayabağlar Beldesinde doğalgaz altyapı çalışmalarına başlandı.
Ak Partili Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven’in yoğun çabalarıyla doğalgaza kavuşan beldede çalışmaların kısa bir süre içinde tamamlanarak gaz akışının sağlanması planlanıyor.
Kayabağlar Belediye Başkanı Salim Seven, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Daha temiz bir çevre için doğalgazın öncelikle Kayabağlar beldemize ve ülkeye hayırlı olmasını diliyor, doğalgazın beldemize kazandırılması konusunda emeği olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.