Kayalıktan düşen kadın ağır yaralandı

Güncel 11.04.2022 - 12:22, Güncelleme: 11.04.2022 - 12:22 2566+ kez okundu.
 

Kayalıktan düşen kadın ağır yaralandı

Pervari ilçe kırsalında ot toplamak için çıktığı kayalıktan düşen kadın, ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre olay, Pervari ilçesine bağlı Köprüçay köyü yakınlarında meydana geldi. Ot toplamak için kırsala çıkan N.K.(48), dengesini kaybederek düştü. Haber verilmesiyle olay yerine UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.Ekiplerce düştüğü bölgeden alınan N.K., olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Pervari ilçe kırsalında ot toplamak için çıktığı kayalıktan düşen kadın, ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Pervari ilçesine bağlı Köprüçay köyü yakınlarında meydana geldi. Ot toplamak için kırsala çıkan N.K.(48), dengesini kaybederek düştü. Haber verilmesiyle olay yerine UMKE ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Ekiplerce düştüğü bölgeden alınan N.K., olay yerinde yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.