Kaymakam Tekin, Kariyer Günleri etkinliğine katıldı

Güncel 23.03.2022 - 15:57, Güncelleme: 23.03.2022 - 15:57 1791+ kez okundu.
 

Kaymakam Tekin, Kariyer Günleri etkinliğine katıldı

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kariyer günleri programına katıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrencilerin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kariyer günleri programına katıldı. Öğrencilere kaymakamlık mesleğini tanıtan Tekin, mülki idare amirlerinin yetki, görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgiler verdi. Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Tekin, öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını yapmaları gerektiğini belirterek eğitim hayatlarında başarılar diledi. Program sonunda Kurtalan Meslek Yüksek okulu müdürü Doç. Dr. Fatih Çığ, Tekin’e plaket verdi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kariyer günleri programına katıldı.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, öğrencilerin kariyer hayatlarına yön vermeleri, iş dünyası ile tanışmaları ve farklı meslek grupları hakkında bilgi sahibi olmaları amacıyla Kurtalan Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen kariyer günleri programına katıldı.

Öğrencilere kaymakamlık mesleğini tanıtan Tekin, mülki idare amirlerinin yetki, görev ve sorumluluk alanlarıyla ilgili bilgiler verdi.

Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan Tekin, öğrencilerin kendilerine bir hedef belirleyerek çalışmalarını yapmaları gerektiğini belirterek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Program sonunda Kurtalan Meslek Yüksek okulu müdürü Doç. Dr. Fatih Çığ, Tekin’e plaket verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.