Kaymakam Tekin’den köy ziyaretleri

Güncel 10.10.2021 - 21:48, Güncelleme: 10.10.2021 - 21:48 1564+ kez okundu.
 

Kaymakam Tekin’den köy ziyaretleri

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin köy ziyaretleri kapsamında Azıklı, Yayıklı, Ballıkaya, Yanarsu, Uluköy ve Kapıkaya köylerini ziyaret etti.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Azıklı, Yayıklı, Ballıkaya, Yanarsu, Uluköy ve Kapıkaya köylerini ziyaret etti. Köyleri gezerek yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulunan Tekin, köy muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Tekin, muhtar ve vatandaşlardan gelen taleplerin imkanlar çerçevesinde karşılanması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu.Gerçekleştirilen köy ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık ve İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili hazır bulundu.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin köy ziyaretleri kapsamında Azıklı, Yayıklı, Ballıkaya, Yanarsu, Uluköy ve Kapıkaya köylerini ziyaret etti.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin, Azıklı, Yayıklı, Ballıkaya, Yanarsu, Uluköy ve Kapıkaya köylerini ziyaret etti.
Köyleri gezerek yapımı devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar ile ilgili incelemelerde bulunan Tekin, köy muhtarları ve vatandaşlar ile bir araya gelerek talep ve sorunlarını yerinde dinledi. Tekin, muhtar ve vatandaşlardan gelen taleplerin imkanlar çerçevesinde karşılanması yönünde ilgili kurum amirlerine talimatlarda bulundu.
Gerçekleştirilen köy ziyaretleri sırasında İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cafer Çetin, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nurullah Uluşık ve İl Genel Meclis Üyesi Cahit Sevgili hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.