Kırmızı ete zam!

Güncel 18.04.2021 - 23:09, Güncelleme: 18.04.2021 - 23:09 1766+ kez okundu.
 

Kırmızı ete zam!

Kurtalan’da 52 lira olan etin fiyatı 60 liraya yükseldi.
Kırmızı et fiyatları ramazan öncesi yüzde 15 zamlandı. Kurtalan Belediyesi’nin itirazlarına rağmen Kurtalan’da kasaplar etin kilosunu 60 liraya yükselterek satışa sunmaya başladı.Son günlerde ayçiçek yağı, tereyağı, kaşar peyniri, süt, yumurta, sebze ve meyve gibi ürünlere gelen fahiş zamlardan kırmızı et ürünleri de nasibini aldı. Nisan ayının başında kilosu 52 lira seviyesinde olan kırmızı etin fiyatı rekor artış göstererek 60 liraya yükseldi. Vatandaşlar, ramazanda gıda ürünlerinin fiyatlarının fahiş şekilde yükseltilmesine tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırdı. Fahiş fiyat denetimiKurtalan’da kasaplara yönelik fahiş fiyat denetimi yapıldı.Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile ilçede faaliyet gösteren kasaplarda fahiş fiyat denetimi gerçekleştirildi.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın, temel ihtiyaç maddeleri başta olmak üzere piyasadaki fiyat artışları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edildiği belirterek, haksız fiyat artışında bulunduğu tespit edilen işyerleri hakkında idari para cezası uyguladığını belirtti.
Kurtalan’da 52 lira olan etin fiyatı 60 liraya yükseldi.

Kırmızı et fiyatları ramazan öncesi yüzde 15 zamlandı. Kurtalan Belediyesi’nin itirazlarına rağmen Kurtalan’da kasaplar etin kilosunu 60 liraya yükselterek satışa sunmaya başladı.
Son günlerde ayçiçek yağı, tereyağı, kaşar peyniri, süt, yumurta, sebze ve meyve gibi ürünlere gelen fahiş zamlardan kırmızı et ürünleri de nasibini aldı. Nisan ayının başında kilosu 52 lira seviyesinde olan kırmızı etin fiyatı rekor artış göstererek 60 liraya yükseldi.
Vatandaşlar, ramazanda gıda ürünlerinin fiyatlarının fahiş şekilde yükseltilmesine tepki göstererek, yetkilileri göreve çağırdı.
Fahiş fiyat denetimi
Kurtalan’da kasaplara yönelik fahiş fiyat denetimi yapıldı.
Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin katılımı ile ilçede faaliyet gösteren kasaplarda fahiş fiyat denetimi gerçekleştirildi.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkanı İhsan Emre Aydın, temel ihtiyaç maddeleri başta olmak üzere piyasadaki fiyat artışları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edildiği belirterek, haksız fiyat artışında bulunduğu tespit edilen işyerleri hakkında idari para cezası uyguladığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.