KÖYDES yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı

Güncel 30.10.2022 - 21:16, Güncelleme: 30.10.2022 - 21:16 1863+ kez okundu.
 

KÖYDES yatırımları değerlendirme toplantısı yapıldı

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacobektaşoğlu’nun başkanlığında, “2022 Yılı, 3. Dönem Köylerin Altyapısı’nın Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.
İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, ilimiz için tahsis edilen KÖYDES ödeneklerinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu ve alt yapı alanlarında yapılan çalışmalar değerlendirildi.KÖYDES projeleri kapsamında gerçekleşen yatırımlar ile ilgili detaylı bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla çalışmaların yürütülmesine dikkat çekerek, köydes projelerinin Siirt’te değer kattığını söyledi.Vali Hacıbektaşoğlu, toplantıda köylere yapılacak yatırımların her aşamasının titizlikle takip edilmesini, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.Toplantıya, Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.
Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacobektaşoğlu’nun başkanlığında, “2022 Yılı, 3. Dönem Köylerin Altyapısı’nın Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi Değerlendirme Toplantısı” düzenlendi.

İl Özel İdaresi Plan Proje Yatırım Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan bilgilendirme sunumuyla başlayan toplantıda, ilimiz için tahsis edilen KÖYDES ödeneklerinin ilçeler bazında yol, ulaşım hizmetleri ile köy içme suyu ve alt yapı alanlarında yapılan çalışmalar değerlendirildi.
KÖYDES projeleri kapsamında gerçekleşen yatırımlar ile ilgili detaylı bilgi alan Vali Hacıbektaşoğlu, Vatandaş memnuniyetini esas alan bir anlayışla çalışmaların yürütülmesine dikkat çekerek, köydes projelerinin Siirt’te değer kattığını söyledi.
Vali Hacıbektaşoğlu, toplantıda köylere yapılacak yatırımların her aşamasının titizlikle takip edilmesini, ödeneklerin verimli, etkin ve hızlı şekilde kullanılması yönünde ilçe kaymakamları ile ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Toplantıya, Vali Hacıbektaşoğlu’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mehmet Sert, Kaymakamlar ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.