Kozluk’ta Fen Lisesi açıldı ‘Darısı başımıza’

Güncel 08.05.2022 - 22:38, Güncelleme: 08.05.2022 - 22:38 2425+ kez okundu.
 

Kozluk’ta Fen Lisesi açıldı ‘Darısı başımıza’

Batman’ın Kozluk ilçesine Fen Lisesi açılması ‘Darısı başımıza’ dedirtti.
İlçemizde yıllardır eksikliği görülen Fen Lisesinin Kurtalan ile aynı nüfus oranına sahip Batman’ın Kozluk ilçesinde açılması vatandaşlar tarafından ‘Darısı başımıza’ dedirtti.Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in girişimleriyle Kozluk ilçesine Fen Lisesi açıldı. Batman’da bir eğitim neferi gibi çalışan Ziver Özdemir’in girişimlerinin Siirt Milletvekiline örnek olması gerektiğini belirten vatandaşlar Kurtalan’ın Fen Lisesini fazlasıyla hak ettiğini dile getirdiler.Kozluk’a Fen Lisesi açılmasının Kurtalan’a örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar,“Eğitimde önemli bir başarıya sahip ilçemizde okuyan öğrenciler diğer il ve ilçelerin Fen liselerine gitmek zorunda kalıyorlar. Kurtalan’ın yıllardır talebi olan fen lisesinin en kıza zamanda ilçeye kazandırılmasını talep ediyoruz. Yöneticilerimiz ve milletvekillerimizin ellerini taşın altına koymasını bekliyoruz.” dedi.
Batman’ın Kozluk ilçesine Fen Lisesi açılması ‘Darısı başımıza’ dedirtti.

İlçemizde yıllardır eksikliği görülen Fen Lisesinin Kurtalan ile aynı nüfus oranına sahip Batman’ın Kozluk ilçesinde açılması vatandaşlar tarafından ‘Darısı başımıza’ dedirtti.
Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in girişimleriyle Kozluk ilçesine Fen Lisesi açıldı. Batman’da bir eğitim neferi gibi çalışan Ziver Özdemir’in girişimlerinin Siirt Milletvekiline örnek olması gerektiğini belirten vatandaşlar Kurtalan’ın Fen Lisesini fazlasıyla hak ettiğini dile getirdiler.
Kozluk’a Fen Lisesi açılmasının Kurtalan’a örnek teşkil etmesi gerektiğini belirten vatandaşlar,
“Eğitimde önemli bir başarıya sahip ilçemizde okuyan öğrenciler diğer il ve ilçelerin Fen liselerine gitmek zorunda kalıyorlar. Kurtalan’ın yıllardır talebi olan fen lisesinin en kıza zamanda ilçeye kazandırılmasını talep ediyoruz. Yöneticilerimiz ve milletvekillerimizin ellerini taşın altına koymasını bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.