Küçük Sanayi Sitesi Yapım Çalışmalarına Başlandı

Güncel 22.02.2021 - 00:39, Güncelleme: 22.02.2021 - 00:39 1540+ kez okundu.
 

Küçük Sanayi Sitesi Yapım Çalışmalarına Başlandı

Kurtalan’da modern sanayi sitesi fizibilite raporunun hazırlanması proje sözleşmesi imzalandı.
Kurtalan'da yapılması planlanan modern sanayi sitesi ile ilgili fizibilite raporunun hazırlanması proje sözleşmesi, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ile Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı arasında imzalandı.Kurtalan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Aydın, ilçede yapılması planlanan modern sanayi sitesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.Aydın, Siirt-Kurtalan kara yolu Kayabağlar yol ayrımına yapılması planlanan modern sanayi sitesinin şimdiden ilçeye hayırlı olmasını temennisinde bulundu.Sözleşmenin imzalanmasının ardından Aydın, Alanlı ile birlikte sitenin yapılacağı alana gidip incelemelerde bulunarak ilgili personellerden bilgi aldı.
Kurtalan’da modern sanayi sitesi fizibilite raporunun hazırlanması proje sözleşmesi imzalandı.

Kurtalan'da yapılması planlanan modern sanayi sitesi ile ilgili fizibilite raporunun hazırlanması proje sözleşmesi, Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın ile Dicle Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Ahmet Alanlı arasında imzalandı.
Kurtalan Belediyesi toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde konuşan Aydın, ilçede yapılması planlanan modern sanayi sitesinin hayata geçirilmesi için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Aydın, Siirt-Kurtalan kara yolu Kayabağlar yol ayrımına yapılması planlanan modern sanayi sitesinin şimdiden ilçeye hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
Sözleşmenin imzalanmasının ardından Aydın, Alanlı ile birlikte sitenin yapılacağı alana gidip incelemelerde bulunarak ilgili personellerden bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.