Kurtalan Belediyesi cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yaptı

Güncel 27.12.2020 - 21:19, Güncelleme: 27.12.2020 - 21:19 1079+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yaptı

Kurtalan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Kurtalan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, salgına karşı toplum sağlığını korumak için Beykent Caddesi, Kültür Mahallesi ve Emniyet Caddesini deterjanlı suyla yıkadı.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, çalışmalara katılan ekipleri ziyaret etti.Toplum sağlığını korumak için belediyenin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Aydın, şunları kaydetti: "Koronavirüs tedbirleri kapsamında bilindiği üzere tüm Türkiye’de sokağa çıkma yasağı var. Belediyemiz de bunu fırsata çevirerek tüm cadde ve sokaklarımızı dezenfektanlı ve köpüklü sularla dezenfekte ediyoruz. Tüm mikropların öldürülmesi ve Koronavirüs’ün yayılmasını önlemek amacıyla şu anda tüm belediye ekiplerimiz Kurtalan’ın caddelerinde sokaklarında çalışmalarda bulunuyor. Koronavirüs ile mücadelede belediye olarak tüm bankamatikleri esnaflarımızın dükkanlarını talep olması halinde evlere dahi girerek dezenfektan çalışmalarını yürütüyoruz. Bu mücadelede bizlere destek veren tüm Kurtalanlı hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz."
Kurtalan Belediyesi, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında cadde ve sokaklarda dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Kurtalan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, salgına karşı toplum sağlığını korumak için Beykent Caddesi, Kültür Mahallesi ve Emniyet Caddesini deterjanlı suyla yıkadı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, çalışmalara katılan ekipleri ziyaret etti.
Toplum sağlığını korumak için belediyenin çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Aydın, şunları kaydetti:
"Koronavirüs tedbirleri kapsamında bilindiği üzere tüm Türkiye’de sokağa çıkma yasağı var. Belediyemiz de bunu fırsata çevirerek tüm cadde ve sokaklarımızı dezenfektanlı ve köpüklü sularla dezenfekte ediyoruz. Tüm mikropların öldürülmesi ve Koronavirüs’ün yayılmasını önlemek amacıyla şu anda tüm belediye ekiplerimiz Kurtalan’ın caddelerinde sokaklarında çalışmalarda bulunuyor. Koronavirüs ile mücadelede belediye olarak tüm bankamatikleri esnaflarımızın dükkanlarını talep olması halinde evlere dahi girerek dezenfektan çalışmalarını yürütüyoruz. Bu mücadelede bizlere destek veren tüm Kurtalanlı hemşerilerimize de teşekkür ediyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.