Kurtalan Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

Güncel 22.02.2021 - 00:25, Güncelleme: 22.02.2021 - 00:25 2353+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi, sokak hayvanlarını unutmadı

Kurtalan Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçenin çeşitli noktalarına mama kapları yerleştirdi.
Kurtlan Belediyesi, kış şartlarında sokakta yaşamakta ve yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına destek amacıyla özel olarak yaptırılan mama kapları ilçede ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirildi.Sokak hayvanlarını beslenme programına katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, sokak hayvanlarının beslenme ve bakım ihtiyaçlarının olduğunu ve belediye ekipleri tarafından bu ihtiyaçların düzenli bir şekilde giderildiğini belirtti.Kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu sokak, park ve bahçe gibi yaşam alanlarına mama dağıtımı çalışmalarının yoğunlaştırıldığını ifade eden Aydın, "Her can bizim için kıymetlidir. Ekiplerimiz ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlere sevimli dostlarımız için özel olarak yaptırdığımız mama kaplarına rutin bir şekilde mama dağıtımı yapıyor. Sokak hayvanları bakımı konusunda vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyor, uygun alanlara su ve yiyecek bırakarak destek olmalarını istiyoruz." dedi.Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Amcalar ile hayvansever vatandaşlar, sokak hayvanlarını besleme programına katılarak destek verdiler
Kurtalan Belediyesi, sokakta yaşayan hayvanların yiyecek ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla ilçenin çeşitli noktalarına mama kapları yerleştirdi.

Kurtlan Belediyesi, kış şartlarında sokakta yaşamakta ve yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanlarına destek amacıyla özel olarak yaptırılan mama kapları ilçede ihtiyaç duyulan alanlara yerleştirildi.
Sokak hayvanlarını beslenme programına katılan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın, sokak hayvanlarının beslenme ve bakım ihtiyaçlarının olduğunu ve belediye ekipleri tarafından bu ihtiyaçların düzenli bir şekilde giderildiğini belirtti.
Kedi ve köpeklerin yoğunlukta olduğu sokak, park ve bahçe gibi yaşam alanlarına mama dağıtımı çalışmalarının yoğunlaştırıldığını ifade eden Aydın,
"Her can bizim için kıymetlidir. Ekiplerimiz ilçemizde ihtiyaç duyulan yerlere sevimli dostlarımız için özel olarak yaptırdığımız mama kaplarına rutin bir şekilde mama dağıtımı yapıyor. Sokak hayvanları bakımı konusunda vatandaşlarımıza da büyük görev düşüyor. Bu konuda herkesi daha duyarlı olmaya davet ediyor, uygun alanlara su ve yiyecek bırakarak destek olmalarını istiyoruz." dedi.
Siirt Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Nevzat Amcalar ile hayvansever vatandaşlar, sokak hayvanlarını besleme programına katılarak destek verdiler

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.