Kurtalan Belediyesi, WhatsApp ihbar hattı kurdu

Güncel 31.01.2021 - 21:45, Güncelleme: 31.01.2021 - 21:45 1981+ kez okundu.
 

Kurtalan Belediyesi, WhatsApp ihbar hattı kurdu

Kurtalan Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu.
Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.Kurtalan Belediyesi hizmet kapsamını genişletmek için yeni bir çalışma başlattı. Aydın’ın talimatı ile Belediye bünyesinde ihbar ve şikayet hattı kuruldu. İhbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak. Vatandaşlar, istek, talep, öneri ve şikâyetlerini Whatsapp üzerinden kurulan birime bildirimde bulunabilecekler. 7/24 ULAŞABİLİRSİNİZKonu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kurtalan Belediyesi WhatsApp ihbar, şikayet, istek, talep ve bilgi hattı kuruldu. 0538 700 56 05 nolu WhatsApp ihbar hattında 7/24 hizmet verilecektir. Bundan sonra tüm iletiler buradan takip edilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır.”
Kurtalan Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu.

Belediye Başkan vekili İhsan Emre Aydın’ın talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.
Kurtalan Belediyesi hizmet kapsamını genişletmek için yeni bir çalışma başlattı. Aydın’ın talimatı ile Belediye bünyesinde ihbar ve şikayet hattı kuruldu. İhbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak. Vatandaşlar, istek, talep, öneri ve şikâyetlerini Whatsapp üzerinden kurulan birime bildirimde bulunabilecekler.
7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ
Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Kurtalan Belediyesi WhatsApp ihbar, şikayet, istek, talep ve bilgi hattı kuruldu. 0538 700 56 05 nolu WhatsApp ihbar hattında 7/24 hizmet verilecektir. Bundan sonra tüm iletiler buradan takip edilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.