Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş: “Ekmeğe alınan bir zam kararı yok”

Güncel 21.11.2021 - 14:26, Güncelleme: 21.11.2021 - 14:26 1718+ kez okundu.
 

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş: “Ekmeğe alınan bir zam kararı yok”

Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, ekmek için alınan bir zam kararının olmadığını söyledi.
Fırıncı esnafının zam talebini ilgili kurumlara ilettiklerini belirten Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, “Zam kararı alınmadan ekmeğe zam yapılamaz.” dedi.İlgili yönetmelik gereği ekmeğe zam yapılması için çeşitli aşamalardan geçilmesi gerektiğini vurgulayan Karataş,“Fırıncıların artan girdi maliyetler karşısında mağdur durumda oldukları tarafımızca da bilinmektedir. Ancak, resmi olarak fiyatın yürürlüğe girmesi için yasal prosedürleri işletmemiz gerekmektedir. Fırıncı esnafının talepleri ilgili kurumlara iletilmiştir. Odamız tarafından takip edilmektedir. En kısa zamanda mağduriyetin giderilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bir zam kararı alınırsa bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Şu anda 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,50 TL’dir. Şu aşamada bir artış söz konusu değildir.” Dedi.
Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, ekmek için alınan bir zam kararının olmadığını söyledi.

Fırıncı esnafının zam talebini ilgili kurumlara ilettiklerini belirten Kurtalan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ekrem Karataş, “Zam kararı alınmadan ekmeğe zam yapılamaz.” dedi.
İlgili yönetmelik gereği ekmeğe zam yapılması için çeşitli aşamalardan geçilmesi gerektiğini vurgulayan Karataş,
“Fırıncıların artan girdi maliyetler karşısında mağdur durumda oldukları tarafımızca da bilinmektedir. Ancak, resmi olarak fiyatın yürürlüğe girmesi için yasal prosedürleri işletmemiz gerekmektedir. Fırıncı esnafının talepleri ilgili kurumlara iletilmiştir. Odamız tarafından takip edilmektedir. En kısa zamanda mağduriyetin giderilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bir zam kararı alınırsa bunu kamuoyu ile paylaşacağız. Şu anda 200 gramlık ekmeğin fiyatı 1,50 TL’dir. Şu aşamada bir artış söz konusu değildir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.