Kurtalan Fen Lisesi, Kurtalan'ın Gururu olacak

Güncel 03.07.2022 - 21:01, Güncelleme: 03.07.2022 - 21:01 2250+ kez okundu.
 

Kurtalan Fen Lisesi, Kurtalan'ın Gururu olacak

Kurtalan Fen Lisesi yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerini bekliyor.
Kurtalan, özlemle istediği Fen Lisesinin onaylanmasının ardından binanın hazır hale getirilmesiyle yeni öğrencilerini bekliyor.LGS tercih kılavuzunda yer alan Kurtalan Fen Lisesi Müdürlüğüne getirilen Ferit Yavuz, binanın hazır olduğunu öğrencilerin gönül rahatlığı ile Kurtalan Fen Lisesi’ni tercih edebileceklerini söyledi.Kurtalan Fen Lisesi’nin ilçenin eğitim kalitesini attıracağına inandığını aktaran Yavuz,“Sümer Mahallesi’nde Kurtalan Fen Lisesi’ne tahsis edilen binada hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 60 öğrenci ile 2022-2023 eğitim öğretim yılı ile birlikte başlayacağız. Güçlü bir kadro oluşturduk. Uzman öğretmen kadrosu ile birlikte öğrencilerimizin başarısı için çalışacağız. Kurtalan Fen Lisesi’ni tercih edecek öğrencilerimiz gönül rahatlığı ile tercihlerini yapabilirler. Başarılı öğrencilerimizin artık başka illerdeki okullara gitmesinin önüne geçmek istiyoruz. Kurtalan Fen Lisesi ile eğitimde yeni bir heyecan oluşturacağız. Şu anki binada geçici olarak hizmet vereceğiz. Yeni binamızda içerisinde yurt, spor salonunun yer aldığı bir eğitim kompleksi inşa edilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.
Kurtalan Fen Lisesi yeni eğitim öğretim sezonunda öğrencilerini bekliyor.

Kurtalan, özlemle istediği Fen Lisesinin onaylanmasının ardından binanın hazır hale getirilmesiyle yeni öğrencilerini bekliyor.
LGS tercih kılavuzunda yer alan Kurtalan Fen Lisesi Müdürlüğüne getirilen Ferit Yavuz, binanın hazır olduğunu öğrencilerin gönül rahatlığı ile Kurtalan Fen Lisesi’ni tercih edebileceklerini söyledi.
Kurtalan Fen Lisesi’nin ilçenin eğitim kalitesini attıracağına inandığını aktaran Yavuz,
“Sümer Mahallesi’nde Kurtalan Fen Lisesi’ne tahsis edilen binada hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. 60 öğrenci ile 2022-2023 eğitim öğretim yılı ile birlikte başlayacağız. Güçlü bir kadro oluşturduk. Uzman öğretmen kadrosu ile birlikte öğrencilerimizin başarısı için çalışacağız. Kurtalan Fen Lisesi’ni tercih edecek öğrencilerimiz gönül rahatlığı ile tercihlerini yapabilirler. Başarılı öğrencilerimizin artık başka illerdeki okullara gitmesinin önüne geçmek istiyoruz. Kurtalan Fen Lisesi ile eğitimde yeni bir heyecan oluşturacağız. Şu anki binada geçici olarak hizmet vereceğiz. Yeni binamızda içerisinde yurt, spor salonunun yer aldığı bir eğitim kompleksi inşa edilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.