Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında birçok fen lisesini geride bıraktı

Güncel 01.08.2022 - 16:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 16:47 2339+ kez okundu.
 

Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında birçok fen lisesini geride bıraktı

Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında bölgedeki birçok Fen Lisesini geride bıraktı.
2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilen ve açılması İlçemizde büyük bir heyecan uyandıran Kurtalan Fen Lisesi, büyük bir başarıya imza attı. Geçici bir binada eğitime başlayan ve kendisine ait yurdu bulunmayan Kurtalan Fen Lisesi, buna rağmen 379 ile 441 TEOG puanı alan öğrencilerin tercihi oldu. Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında Viranşehir Fen Lisesi, Ceylanpınar Fen Lisesi, Suruç Fen Lisesi, Bismil Fen Lisesi, Çermik Fen Lisesi, Silvan Fen Lisesi, Kozluk Fen Lisesi, Silopi Fen Lisesi, Yüksekova Fen Lisesi gibi büyük ilçelerdeki okulları; Şırnak Fen Lisesi ve Hakkari Fen Lisesi gibi il merkezlerindeki okulları puan sıralamasında geride bıraktı. Vatandaşlar, ilçede eğitimdeki yüksek başarı durumunu nedeniyle Fen Lisesinin açılmasının doğru bir karar olduğu yorumunda bulundular.
Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında bölgedeki birçok Fen Lisesini geride bıraktı.

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılına yetiştirilen ve açılması İlçemizde büyük bir heyecan uyandıran Kurtalan Fen Lisesi, büyük bir başarıya imza attı.

Geçici bir binada eğitime başlayan ve kendisine ait yurdu bulunmayan Kurtalan Fen Lisesi, buna rağmen 379 ile 441 TEOG puanı alan öğrencilerin tercihi oldu.

Kurtalan Fen Lisesi puan sıralamasında Viranşehir Fen Lisesi, Ceylanpınar Fen Lisesi, Suruç Fen Lisesi, Bismil Fen Lisesi, Çermik Fen Lisesi, Silvan Fen Lisesi, Kozluk Fen Lisesi, Silopi Fen Lisesi, Yüksekova Fen Lisesi gibi büyük ilçelerdeki okulları; Şırnak Fen Lisesi ve Hakkari Fen Lisesi gibi il merkezlerindeki okulları puan sıralamasında geride bıraktı.

Vatandaşlar, ilçede eğitimdeki yüksek başarı durumunu nedeniyle Fen Lisesinin açılmasının doğru bir karar olduğu yorumunda bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.