“Kurtalan Gönüllüleri”nden Şındak’a ziyaret

Güncel 05.07.2021 - 07:26, Güncelleme: 05.07.2021 - 07:26 2714+ kez okundu.
 

“Kurtalan Gönüllüleri”nden Şındak’a ziyaret

“Kurtalan Gönüllüleri” Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı ziyaret etti.
Kurtalan'a gönül vermiş farklı meslek gruplarına mensup kişilerden oluşan “Kurtalan Gönüllüleri” Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binası yapılması için yapılan girişimler kapsamında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı ziyaret etti.Siirt Üniversitesinde gerçekleşen ziyarette Kurtalan’a yeni bir Meslek Yüksek Okulu binasının yapılması talebi rektör Şındak’a iletildi.Şındak, Kurtalan’ı yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası yapımı için çalışma başlatacaklarını belirterek grup üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.Ziyaret sonrası grup adına açıklama yapan Metin Ayaz, Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu söyledi.İlçeye yeni bir MYO binası yapılması için girişimler başlattıklarını ifade eden Ayaz,“İlçemizin sorunlarını yakından takip etmek, sorunlarımızı gerekli kurumlara iletmek için oluşturduğumuz “Kurtalan Gönüllüleri”nin ilk faaliyetini gerçekleştirdik. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak beyi makamında ziyaret ederek talebimizi ilettik. Sayın Şındak ve ekibine bize gösterdiği ilgi alaka için teşekkür ediyoruz. İlçeye yeni bir MYO binasının yapılması için gerekli girişimleri sürdüreceğiz. “ ifadelerini kullandı.
“Kurtalan Gönüllüleri” Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı ziyaret etti.

Kurtalan'a gönül vermiş farklı meslek gruplarına mensup kişilerden oluşan “Kurtalan Gönüllüleri” Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binası yapılması için yapılan girişimler kapsamında Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’ı ziyaret etti.
Siirt Üniversitesinde gerçekleşen ziyarette Kurtalan’a yeni bir Meslek Yüksek Okulu binasının yapılması talebi rektör Şındak’a iletildi.
Şındak, Kurtalan’ı yeni bir Meslek Yüksek Okulu binası yapımı için çalışma başlatacaklarını belirterek grup üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.
Ziyaret sonrası grup adına açıklama yapan Metin Ayaz, Kurtalan Meslek Yüksek Okulu binasının fiziki olarak yetersiz olduğunu söyledi.
İlçeye yeni bir MYO binası yapılması için girişimler başlattıklarını ifade eden Ayaz,
“İlçemizin sorunlarını yakından takip etmek, sorunlarımızı gerekli kurumlara iletmek için oluşturduğumuz “Kurtalan Gönüllüleri”nin ilk faaliyetini gerçekleştirdik. Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak beyi makamında ziyaret ederek talebimizi ilettik. Sayın Şındak ve ekibine bize gösterdiği ilgi alaka için teşekkür ediyoruz. İlçeye yeni bir MYO binasının yapılması için gerekli girişimleri sürdüreceğiz. “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.