Kurtalan’a 2 uzman doktor atandı

Sağlık 24.06.2022 - 11:41, Güncelleme: 24.06.2022 - 11:41 8544+ kez okundu.
 

Kurtalan’a 2 uzman doktor atandı

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt ve ilçelerindeki sağlık kurumlarına 8’i uzman 14 doktorun atandığını belirtti.
Ören yaptığı yazılı açıklamada, yeni ataması yapılan doktorlarla vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunulacağını bildirdi. Ülkede son 20 yılda sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını aktaran Ören, "Merkez ve ilçelerdeki hastanelerde ihtiyaca binaen yaptığımız görüşmeler neticesinde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3'ü uzman 6 doktor, Eruh Devlet Hastanesi'ne 2'si uzman 4 doktor, Kurtalan Devlet Hastanesi'ne 2 uzman, Pervari ve Baykan Devlet hastanelerine 1'er doktor olmak üzere 14 doktor ataması yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.
AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt ve ilçelerindeki sağlık kurumlarına 8’i uzman 14 doktorun atandığını belirtti.

Ören yaptığı yazılı açıklamada, yeni ataması yapılan doktorlarla vatandaşlara daha iyi sağlık hizmeti sunulacağını bildirdi.

Ülkede son 20 yılda sağlık alanında önemli yatırımlar yapıldığını aktaran Ören, "Merkez ve ilçelerdeki hastanelerde ihtiyaca binaen yaptığımız görüşmeler neticesinde, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine 3'ü uzman 6 doktor, Eruh Devlet Hastanesi'ne 2'si uzman 4 doktor, Kurtalan Devlet Hastanesi'ne 2 uzman, Pervari ve Baykan Devlet hastanelerine 1'er doktor olmak üzere 14 doktor ataması yapıldı. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.