Kurtalan’da Çocuklara Yönelik Ramazan Şenliği Düzenledi

Güncel 17.04.2022 - 23:50, Güncelleme: 17.04.2022 - 23:50 2655+ kez okundu.
 

Kurtalan’da Çocuklara Yönelik Ramazan Şenliği Düzenledi

Hayırsever çift, öksüz ve maddi durumuolmayan 120 öğrenciye yönelik Ramazan şenliğidüzenlendi.
Park Kafe’de düzenlenen etkinlikte, Cemal ve Gülcan Çelik çifti 120 öğrenciye yönelik Ramazan şenliği düzenlendi.Park Kafe’de düzenlenen etkinlikte konuşan Cemal Çelik, mübarek Ramazan’ın atmosferini ve coşkusunu yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.Geleceğin teminatı olan çocukların yüzünü güldürebildikleri için mutlu olduklarını belirten Çelik,“120 öğrencimize Ramazan’ın maneviyatını ve kaynaşmalarını sağlamak için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizle birlikte iftar açtık. İftardan sonra da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızla güzel vakit geçirme fırsatı bulduk. Bize bu etkinlikte katkı sunan hayırseverlere ve Park Kafe yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Hayırsever çift, öksüz ve maddi durumuolmayan 120 öğrenciye yönelik Ramazan şenliğidüzenlendi.

Park Kafe’de düzenlenen etkinlikte, Cemal ve Gülcan Çelik çifti 120 öğrenciye yönelik Ramazan şenliği düzenlendi.
Park Kafe’de düzenlenen etkinlikte konuşan Cemal Çelik, mübarek Ramazan’ın atmosferini ve coşkusunu yaşatmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.
Geleceğin teminatı olan çocukların yüzünü güldürebildikleri için mutlu olduklarını belirten Çelik,
“120 öğrencimize Ramazan’ın maneviyatını ve kaynaşmalarını sağlamak için bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimizle birlikte iftar açtık. İftardan sonra da çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocuklarımızla güzel vakit geçirme fırsatı bulduk. Bize bu etkinlikte katkı sunan hayırseverlere ve Park Kafe yöneticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.