Kurtalan'da cuma namazı öncesi camiler dezenfekte edildi

Güncel 28.03.2021 - 19:21, Güncelleme: 28.03.2021 - 19:21 2594+ kez okundu.
 

Kurtalan'da cuma namazı öncesi camiler dezenfekte edildi

Kurtalan’da koronavirüs tedbirleri kapsamında camiler dezenfekte edildi.
Kurtalan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cuma namazı öncesinde ilçe merkezindeki camileri dezenfekte etti. Cuma namazı nedeniyle camilerde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alan belediye dezenfekte çalışmalarını camilerde yoğunlaştırdı. Bu kapsamda tüm camilerde dezenfekte çalışması yapıldı.Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Kutsal mekanlarımızın temiz ve hijyenik olması için belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Her açıdan görev alanımızda bulunan, en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlamda her cuma günü olduğu gibi bu cuma namazı öncesinde de camilerde yoğunluk olacağını düşünerek camilere ağırlık verdik. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması neticesinde özlediğimiz günlere kavuşacağız" dedi.
Kurtalan’da koronavirüs tedbirleri kapsamında camiler dezenfekte edildi.

Kurtalan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri cuma namazı öncesinde ilçe merkezindeki camileri dezenfekte etti. Cuma namazı nedeniyle camilerde yaşanabilecek yoğunluğu dikkate alan belediye dezenfekte çalışmalarını camilerde yoğunlaştırdı. Bu kapsamda tüm camilerde dezenfekte çalışması yapıldı.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, "Kutsal mekanlarımızın temiz ve hijyenik olması için belediye olarak üstümüze düşeni yapıyoruz. Her açıdan görev alanımızda bulunan, en iyi hizmeti vatandaşlarımıza sunabilmek adına gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu anlamda her cuma günü olduğu gibi bu cuma namazı öncesinde de camilerde yoğunluk olacağını düşünerek camilere ağırlık verdik. Vatandaşlarımızın maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyması neticesinde özlediğimiz günlere kavuşacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.