Kurtalan’da ev yangını

Güncel 14.06.2021 - 10:38, Güncelleme: 14.06.2021 - 10:38 1919+ kez okundu.
 

Kurtalan’da ev yangını

Kurtalan’da müstakil bir evin tandır bölümünde çıkan yangın korkuttu.
Garzan Mahallesi’nde müstakil bir eve ait tandır bölümünde çıkan yangın korkuttu.Garzan Mahallesinde bir evin tandır bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşularının haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekiplerine, yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü. Yangında tandırın bulunduğu alan kullanılamaz hale geldi. Yangının çıktığı yerde incelemelerde bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Vekili İhsan Emre Aydın, çıkan yangına itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale ederek herhangi can veya mal kaybının yaşanmadan yangının kontrol altına alındığını belirtti. Yangına ilişkin incelemenin sürdüğünü belirten Aydın, vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti.
Kurtalan’da müstakil bir evin tandır bölümünde çıkan yangın korkuttu.

Garzan Mahallesi’nde müstakil bir eve ait tandır bölümünde çıkan yangın korkuttu.
Garzan Mahallesinde bir evin tandır bölümünde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Komşularının haber vermesi sonucu olay yerine gelen itfaiye ekiplerine, yangını büyümeden kontrol altına alarak söndürdü.
Yangında tandırın bulunduğu alan kullanılamaz hale geldi. Yangının çıktığı yerde incelemelerde bulunan Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Vekili İhsan Emre Aydın, çıkan yangına itfaiye ekiplerinin zamanında müdahale ederek herhangi can veya mal kaybının yaşanmadan yangının kontrol altına alındığını belirtti.
Yangına ilişkin incelemenin sürdüğünü belirten Aydın, vatandaşların daha dikkatli ve tedbirli olmaları gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.