Kurtalan’da İlk Kez Çift Diz Protezi Ameliyatı Yapıldı

Güncel 20.03.2022 - 21:18, Güncelleme: 20.03.2022 - 21:18 1904+ kez okundu.
 

Kurtalan’da İlk Kez Çift Diz Protezi Ameliyatı Yapıldı

Kurtalan Devlet Hastanesinde ilk kez çift diz protezi ameliyatı gerçekleştirildi.
Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Recep Taşkin, başarılı bir operasyon yapıldığını belirterek hastanın ameliyatın ardından taburcu edildiğini söyledi.Kurtalan Devlet Hastanesine diz ağrısı şikayetiyle başvuran 65 yaşındaki Sariye Özlük isimli hasta yapılan çift diz protezi ameliyatının ardından sağlığına kavuştu.İlçede ilk kez çift diz protezi ameliyatı gerçekleştirdiklerini belirten Op. Dr. Recep Taşkin, hastanın kilosu ve çeşitli hastalıkları nedeniyle bugüne kadar ameliyat olamadığını söyledi.Hastanın ameliyatının ardından fizik tedaviyle desteklenerek kolayca yürüyebileceğini aktaran Taşkın,“Diz ağrısı şikayetiyle hastanemize başvuran Sariye Hanım ağrıları nedeniyle yürümekte zorluk çekiyordu. Çeşitli sağlık kuruluşlarına başvurmasına rağmen kilosu ve bazı hastalıkları nedeniyle bugüne kadar ameliyat olamamış. Hastanemizin anestezi uzmanı Doktor Harun İren ile birlikte epidural ve spinal anestezi ile uyanık şekilde ameliyatını gerçekleştirdik. Fizik tedavisinin ardından yürümeye başlayacak. Kurtalan Devlet Hastanesi olarak kendisine sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyoruz” dedi.Hasta Sariye Özlük de sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek hastane doktorlarına teşekkür etti.
Kurtalan Devlet Hastanesinde ilk kez çift diz protezi ameliyatı gerçekleştirildi.

Ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Recep Taşkin, başarılı bir operasyon yapıldığını belirterek hastanın ameliyatın ardından taburcu edildiğini söyledi.
Kurtalan Devlet Hastanesine diz ağrısı şikayetiyle başvuran 65 yaşındaki Sariye Özlük isimli hasta yapılan çift diz protezi ameliyatının ardından sağlığına kavuştu.
İlçede ilk kez çift diz protezi ameliyatı gerçekleştirdiklerini belirten Op. Dr. Recep Taşkin, hastanın kilosu ve çeşitli hastalıkları nedeniyle bugüne kadar ameliyat olamadığını söyledi.
Hastanın ameliyatının ardından fizik tedaviyle desteklenerek kolayca yürüyebileceğini aktaran Taşkın,
“Diz ağrısı şikayetiyle hastanemize başvuran Sariye Hanım ağrıları nedeniyle yürümekte zorluk çekiyordu. Çeşitli sağlık kuruluşlarına başvurmasına rağmen kilosu ve bazı hastalıkları nedeniyle bugüne kadar ameliyat olamamış.
Hastanemizin anestezi uzmanı Doktor Harun İren ile birlikte epidural ve spinal anestezi ile uyanık şekilde ameliyatını gerçekleştirdik. Fizik tedavisinin ardından yürümeye başlayacak. Kurtalan Devlet Hastanesi olarak kendisine sağlıklı bir ömür geçirmesini diliyoruz” dedi.
Hasta Sariye Özlük de sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu belirterek hastane doktorlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.