Kurtalan’da kaldırım işgali denetimi

Güncel 27.02.2022 - 20:57, Güncelleme: 27.02.2022 - 20:57 2793+ kez okundu.
 

Kurtalan’da kaldırım işgali denetimi

Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetimlerine devam ediyor.
Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatıyla zabıta müdürlüğü ekipleri, yayaların kullanım alanı olan kaldırımların işgal edilmemesi için denetimlerini sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında denetimlerine devam eden ekipler, işyerleri tarafından yapılan işgalleri önlüyor. Zabıta ekipleri, kaldırımlarda ürünlerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan işletme sahiplerine uyarılarda bulunuyor. Kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten ekipler, vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için işletme sahiplerini kurallara uyulması hususunda uyarıyor.
Kurtalan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kaldırım işgallerinin önüne geçmek için denetimlerine devam ediyor.

Kurtalan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Çağlar Tekin’in talimatıyla zabıta müdürlüğü ekipleri, yayaların kullanım alanı olan kaldırımların işgal edilmemesi için denetimlerini sürdürüyor.
İlçenin farklı noktalarında denetimlerine devam eden ekipler, işyerleri tarafından yapılan işgalleri önlüyor. Zabıta ekipleri, kaldırımlarda ürünlerini sergileyerek, yayaların kullanım alanını daraltan işletme sahiplerine uyarılarda bulunuyor.
Kaldırımların yayaların ortak kullanım alanı olduğunu belirten ekipler, vatandaşların alışverişlerini daha iyi şartlarda yapabilmeleri için işletme sahiplerini kurallara uyulması hususunda uyarıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kurtalangazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.